İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin farklı kriterleri var. Saygı duyarım.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaz bir tanıtım açlığı var bende bu sene hep duygusal gidiyoruz
düsünce yine de orjinal olmus.
yalniz reklam'da formadan ziyade herseyi gördük. su formayi yakindan ve ayrintilarini gösterinki daha cok alici bulsun.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtımı da formayı da beğenmedimBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatiliyorum. herseyi efsanelestirmeyi cok seviyoruz..
düsünce yine de orjinal olmus.
yalniz reklam'da formadan ziyade herseyi gördük. su formayi yakindan ve ayrintilarini gösterinki daha cok alici bulsun.
Yorum
-
Ben çok beğendim formayı fakat sizin dediğiniz gibi benim de aklıma hemen beyaz üzerine olsa çok daha güzel olurdu diye geldi.
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene açık renkli formamız yok bu desen beyaza yada buz mavisine yakışırdı“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum
-
Yalniz reklam efsane olmus ...
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA ya özel forma bekliyorum çünkü uyarı gelecek gibi full koyuyuz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum