Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gri formadan haber var mı

Yorum

• formalarımız tasarım ve kalite olarak gayet güzel arkadaşlar bence. Umarım sezon olarakta başarılı bir sezon olur. Diğer takımların formalarına bakınca bizimki gayet hoş.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gri formadan haber var mı
          Kurban bayramı arifesinde çıkacağına dair açıklama yapmışlardı
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Geçen sezonun macron ürünlerinde indirim var
            Maçlara çıkarken forma üstünde giyilen beyaz uzun kol eşofman çok güzel ürün

Yeni sezon ürünlerinde de böyle beyaz eşofman bekliyoruz

Yorum

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen sezonun macron ürünlerinde indirim var
                Maçlara çıkarken forma üstünde giyilen beyaz uzun kol eşofman çok güzel ürün

Yeni sezon ürünlerinde de böyle beyaz eşofman bekliyoruz
                Ben de beklemedeyim yeni sezon çıkmazsa da geçen seneki de güzel onu alacağım.

Yorum

Yorum

• Gri ürünlerimizde renk uyumu sorunu var bence. Bunları kim seçiyor gerçekten anlamak zor. Bende ufak bir oynama yaptım biraz daha iyi oldu.

Yorum

• Ts Club sayfadinda maalesef tüm ürünler yok. Macronun antreman ürünleri magazada yer alirken sayfada maalesef bulamadim.

Sizle kastettigim ürünlerin resmi paylasiyorum. Bu ürünleri aldim [emoji4]

a97d38c0-4327-4872-a970-c9eb6e467798.jpgb04036ca-0631-4323-99da-b406c1ff086f.jpg709cdeff-7aab-4dae-bd9b-1d9241a0e805.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      ...imza...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyaz Forma harika görunuyor. demekki neymiş, sponsorun bi önemi yokmuş.
                        En son aras ustun tarafından düzenlendi; 21.06.2019, 11:36.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu beyaz formanın çizgilerini bordo mavi yapsalardı açık ara en çok satan olurdu ama nerdee, yıllardır şöyle bir forma istiyorum.

Var mı bu formanın bordo mavisini yapacak biri, yapsa da görsek?
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              T[ATTACH]17267[/ATTACH]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              Formada gri ve mavi tonları böyle olacaksa biraz sıkıntılı. Görsek artık şu formayı yahu

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formada gri ve mavi tonları böyle olacaksa biraz sıkıntılı. Görsek artık şu formayı yahu
                                Zaten şu gri mavi kullanmaları bile yanlış. Gri ile bordo uyar yanına da maviyi koyabilirsin. Yukarıda örnek yapmıştım zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X