Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma sponsoru konusunda Vakıfbank haberleri çıkmaya başladı

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forma sponsoru konusunda Vakıfbank haberleri çıkmaya başladı

çok zor reis ben bir devlet kurumunun biz dahil hiç bir takıma sponsor olacağına ihtimal vermiyorum

Yorum

• Üstten üçüncü, alttan ikinci kombin ideal kombinler olabilir. Beyaz şort kullanılmıyor olması üzücü.

Yorum

• İstanbulda yenilenen mağaza hangisi yenisahra mı ?
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok zor reis ben bir devlet kurumunun biz dahil hiç bir takıma sponsor olacağına ihtimal vermiyorum
            Yönetim Kurulu Başkanı bizim eski yönetici oldu, doğru olabilir.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Boyle birsey olacak galiba.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• QNB ile biten göğüs sponsorluğu anlaşmasının ardından yeni anlaşma büyük ölçüde tamamlandı…

Trabzonspor’da yeni göğüs sponsorluğu anlaşmasında sona gelindi… Eski başkan Muharrem Usta döneminde Katar bankası QNB ile yapılan sponsorluk anlaşmasının sona ermesinin ardından harekete geçen bordo-mavili yönetim, bir süredir devam eden sponsorluk görüşmelerinde sona yaklaştı. Ülke genelinde markalaşmış birkaç sektör öncüsü ile yapılan zirvenin ardından bordo-mavili kurmayların Vakıfbank ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Trabzonspor eski yöneticilerinden Abdi Serdar Üstünsalih’in de geçtiğimiz günlerde Vakıfbank Genel Müdürlüğü’ne getirilmesinin anlaşmada önemli rol oynayacağı konuşuluyor. Vakıfbank ile yapılacak göğüs sponsorluğu anlaşmasının 3 yıllık olacağı ve bordo-mavililerin bu anlaşmadan yıllık 25 milyon TL olmak üzere toplam 75 milyon TL’yi kasasına koyacağı öğrenildi.

Gunebakis

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Hadi inşallah. Çabucak halletsinler, sonra isim basına düştü, baskı oldu vazgeçtiler gibi masallar dinleme istemiyorum.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi inşallah. Çabucak halletsinler, sonra isim basına düştü, baskı oldu vazgeçtiler gibi masallar dinleme istemiyorum.
                    kesin yaşanacak senaryo
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bir soru

bizim vakıfbank'a kredi borcumuz var mı?

Varsa olası bir sponsorluk ücretinde buradan bir düşüş yapılabilir mi?

En azından şu faiz illetinden ve temlik altındaki borçlardan kurtulmak için böyle bir formül denenebilir mi?

soru soruyu doğurmuş bu arada şimdi fark ettim
                      En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 14.06.2019, 13:02.
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        QNB ile biten göğüs sponsorluğu anlaşmasının ardından yeni anlaşma büyük ölçüde tamamlandı…

Trabzonspor’da yeni göğüs sponsorluğu anlaşmasında sona gelindi… Eski başkan Muharrem Usta döneminde Katar bankası QNB ile yapılan sponsorluk anlaşmasının sona ermesinin ardından harekete geçen bordo-mavili yönetim, bir süredir devam eden sponsorluk görüşmelerinde sona yaklaştı. Ülke genelinde markalaşmış birkaç sektör öncüsü ile yapılan zirvenin ardından bordo-mavili kurmayların Vakıfbank ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Trabzonspor eski yöneticilerinden Abdi Serdar Üstünsalih’in de geçtiğimiz günlerde Vakıfbank Genel Müdürlüğü’ne getirilmesinin anlaşmada önemli rol oynayacağı konuşuluyor. Vakıfbank ile yapılacak göğüs sponsorluğu anlaşmasının 3 yıllık olacağı ve bordo-mavililerin bu anlaşmadan yıllık 25 milyon TL olmak üzere toplam 75 milyon TL’yi kasasına koyacağı öğrenildi.

Gunebakis

Bence yıllık 2 milyon dolar verseler bile iyi, bu kadar para nasıl verecekler?

Voleybol takımı çok büyük başarılar elde ediyor, önemli bir adım olur sponsorluk için.
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 14.06.2019, 13:06.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yıllık 25 milyon lira çok iyi para.

Başkan boşuna havalimanlarında Bakan karşılamadı.

En azından yaptıkları bir şeye değmiş olur.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Sponsor vakıfbank olursa...

forma.jpg
                            bordo.jpg

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sponsor vakıfbank olursa...

[ATTACH]17238[/ATTACH]
                              [ATTACH]17239[/ATTACH]
                              Gayet güzel duruyor formada.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Vakıfbank sari renkli yazı çalışmasi yapabilir misiniz
                                Amblem sari yazı siyah mesela
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X