Sponsorsuz forma isteyenlere saygı duyuyorum ama ben neden şirketin reklamını yapayım diyenleri anlamıyorum. Ben sponsor firmaya Trabzonspor’a maddi katkı sağladığı için her zaman sempatiyle yaklaşanlardanım. Bu arada bordo forma gerçekten güzel ama parçalı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrolleme gibi bir şey bekleyen bence boş yere hayal kurmasın.
Vardır umarım bizede yapmıslardır en azndan parcalıda yaka beyazdr
Yorum
-
BrandKit6.jpg
5028-871.jpg
KitDetail6.jpghastasıyız bu renklerin
Adsız.jpg
yalnız bu fotoğraf çekimi ve tasarımı kim düşündüyse harika olmamış mı ?
Bu şekilde pazarlanırsa lansmana gere yok efsane olur
Yorum
-
-
TS club Web sayfası yenilenmiş yen ürünlerde gelmiş, ilk defa beğendim ürün çeşitliliği ve fotoğrafta görmeme rağmen kaliteli duruyorlar çok şaşırdım, sayfaya yeni yeni yükleniyor alınacak çok şey çıkar
bu duruma çok sevindim ts club bu şekilde kaliteli farklı tarzda kaliteli ürün çeşitliliği olması adına
Yorum
-
troll olma ihtimalini düşük görüyorum ama yönetim eğer böyle bir şey yapmadıysa, bu paylaşımlardan sonra artan umudun nasıl düşeceğini hesaplayamamış demektir.
eğer sızan formaların aynısı çıkarsa, troll söylentisi çıkmasa çok daha iyi olurdu diyeceğiz, taraftar ilk sızıntıdan daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır. çoğunluk buna inanmış durumda, çoğu prim kasmak isteyen instagram hesabı sanki bir şeyler biliyormuş gibi yarın gerçek formaları göreceğiz diye paylaşımlarda bulunuyor. umarım gerçekten de öyle olur aksi halde çok büyük hüsran yaşayacak herkes.
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildiBu formalar çöp değil ki ters köşe yapsınlar.
Baska forma çıksa taraftar yari yariya bölünür inanın
Şu bordo forma yıllarca taraftarın sırtında kalır
Büyük beğeni toplayacagına son derece eminim2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Ömer Karakaş
@Omenn61
Forma Olayını Ben Kapatayım. Evet İnternete Sızan Formalar O Formalar Ama Emin Olun Orada Durduğu Gibi Kötü Değil Hatta Güzel Emin Olun ... Herşey Trabzonspor İçinTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum