Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Web sitesi de yenilenmiş, aferin

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Eğer bu forma olayı feykse yeni formalarımız bütün haber siteleri sosyal medya belkide yurtdışında güzel bir ses getirecek, farklı bir pazarlama taktiği olacak
      Hoş olmasada biz formamıZı alacağız her halukarda
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Troll olur mu dersiniz ?

Olursa yılın trollü yalnız .
        .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Troll olur mu dersiniz ?

Olursa yılın trollü yalnız .
          Bizim sosyal medya ekibinin yaptıklarını düşününce olma ihtimali yüksek )
          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• yarın satışlar başlayacak ama tanıtım yok. enteresan
            bordomavi.net
            https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlginç bir durum ile karşı karşıyayız. Eğer bu durum cidden bir pr çalışması ise muhteşem bir olay olur ama değilsede kulübe destek bir numaralı görevimizdir. Gri formayı beğenmesem bile alacağım
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• Valla bu pr sa ve başka formalar çıkmışsa, 3 ünü de alıp foto atacağım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• PR falan olduğunu düşünmüyorum ben formaların 2si belli gri formayı çok merak ediyorum
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi
                    Bu formalar çöp değil ki ters köşe yapsınlar.
                    Baska forma çıksa taraftar yari yariya bölünür inanın

Şu bordo forma yıllarca taraftarın sırtında kalır
                    Büyük beğeni toplayacagına son derece eminim
                    çöp değil ama kötü çekim nedeniyle vasat altı bir imaj verdi formalar. herkes beklentilerini düşürdü. yarın vasat bir forma ile sürpriz yapılsa bile insanlar normalde seveceğinden daha çok sevecek. Hatta belki biraz abartıyorum ama bence yönetimin bugün sızan fotoları paylaşın çağrısı yapmasının nedeni daha çok kişinin beklentisini düşürmek içindi. çünkü beklemedikleri şekilde taraftarlar duyarlı davrandı ve yaymayalım, silin fotoları falan dedi. belki hüseyine de formayı paylaşmasını yönetim söyledi.

ekonomik durum o kadar kötü ki yönetim pr kibi ile oturup nasıl taraftara daha çok forma aldırırız diye beyin fırtınası yapmış olabilir. her kriz fırsat doğurur.
                    En son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 31.05.2019, 22:27.

Yorum

• Monokrom arma diyorlar yillardir.. renksiz arma mi olur ya ilginc

Yorum

• Yarın videolu tanıtım olacak arkadaşlar. Gri forma temmuzda satışa çıkacak.

Yorum

• Bugün ayın son günü. Formalar sızmasına rağmen bir tanıtım yapılmadı kulüp tarafından. Düşünüyorum da, acaba QNB ile anlaşma Haziran'da sona eriyor da, formaları tanıtmak için de yeni sponsorun açıklanmasını mı beklediler diye. Ama öyle bile olsa şimdiye kadar bir anlaşma falan imzalanır duyurulurdu galiba. Bilemedim...
                          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Ben bu kadar üst düzey troll yapacaklarını sanmıyorum

Yapamazlar diye değil

Trolleyecekleri tek kişi bizleriz uğraşmaya değmez

Ayrıca formalar troll olacak kadar da kötü değil

Kötü ama o kadar da değil

Yorum

• Trolleme gibi bir şey bekleyen bence boş yere hayal kurmasın.

Yorum

• bu yönetim sponsor bulabilecekmi ondan bile şüpeliyim .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X