Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Formada sponsor yok arkadaşlar biri onu bilgisayardan yapmış olabilir. Sızdı parçalı forma da renklere aşık olduğumuzdan mıdır nedir bana yine kötü gelmedi.
birisi şu fotoğraftaki yakayı beyaz yapabilir mi? eğer yapabilirse küçücük bir dokunuşun bile nasıl bir etki yaratabileceğini hepimize göstermiş olur.
ŞU konuda bi dikiş tutturamadık macron a geçince herşey düzeldi dedik, ilk yıla özelmiş ya da bizim yöneticilerimizin iş bilmezliği.
Hiç kimsenin sevmediği parçalı forma neden yaptırılır? İnsan bi nabız yoklar bi anket yapar böyle ben yaptım oldu zihniyetinin cezasını çekerler bu sene 100 bini yakalamaları imkansız bu formalarla
Yav bu Macron salak mıdır kardeşim adamların formaya koyduğu mavi renge bak lan lacivert koysaydınız bu az koyu olmuş. Komedi yaa yemin ederim Sayed Moawad falan geliyor şu Parmakın üstündeki formayı görünce mavi rengin tonu leş ötesi. Açık mavi yerine düz mavi rengi koymuş salak herifler.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
şu kurumsal renk olayını neden beceremiyoruz ? geçen seneki renkler ile bu seneki renkler yine birbirinden farklı, özellikle mavinin tonu! umarım telefon kamerası beni yanıltıyordur
Yorum