Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin'in suçu ne katalog çekiminden sızdırıldı bence

Yorum

• Resmi sitedeki logo bu ama bordo tonları arasında dağlar var şu kulübün bordo rengini bi türlü oturtamadılar yav
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Macron'un yazı yerine amblem kullanması isabet olmuş. Bordonun tonu güzel mavi ışıktan öyle görünüyor sanırım. Şort çorap uyumu ile görmek lazım bir de.
        Kollara basmasalar keşke o da olumlu.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• maalesef sızdırılan formayı hiç ama hiç beğenmedim. Önce antreman kiti falan zannettim ama formaymış. Neyse artık tek ümidim gri forma, umarım ondada böyle bir hayal kırıklığı yaşamam. Bu formanın tek artısı diyebileceğim özelliği bordo tonunun 90'lı yılları hatırlatması. Onun dışında düz bir polo t-shirt'den farkı yok. Sonuç olarak forma kötü, sızdırılması ayrı kötü oldu.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Renk tonuna çok takılmayın ortamdan ortama değişiyor çoğunlukla Özer'in sızdırdığı sene infial olmuştu ama çıktıktan sonra en beğenilen formalardan biri oldu.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Forma reklamlarida cok onemli intercity nin katkisi nedir takima bilmiorum ama fonsuz beyaz yazi ile yazsa idi daha iyiydi cimen yesili fon nedir .
              # 61 Onur Recep Kivrak
              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Ben beğendim formayı sade ve şık duruyor sponsorla çok daha güzel duracaktır. Hele de Vestel olursa nostalji gibi olur.

Yorum

• Forma dan daha cok ben kumas kalitesine takiliyorum bordo parlak duruyor ins nylon tarzi bi sahte forma kumasi kullanilmamistir . Birde bugun italya da birsey gordum juventus ve milan kulup olarak forma uretmis lisansli satiyorlar mac formalari haricinde sahtenin onune gecmek adina boyle birseyi kulup de yapmasi gerek bence . Gucu yeten zaten sahte forma almiyor cocuk formalaribin buyukleride yapilmali gibi geliyor bana .
                  # 61 Onur Recep Kivrak
                  " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• 90’lı yılları anımsattı bana renk olarak. Sanki Büyük Orhan’ı gördüm.

Reklamsız olması kötü, sponsor işini yetiştirmeleri lazımdı.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Parcali forma da sizmis. Onu goren var mi ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Umarım yönetim sponsor bulabilir

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Parcali forma da sizmis. Onu goren var mi ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Ben görmedim ancak Twitter'da biri paylaşılan görsellerden farkının yakası olduğunu yazmıştı parçalı için.

Yorum

• İnternete düşen görseller bunlar. Artık paylaşabiliriz sanırım çünkü şuan tüm sayfalar paylaşmış durumda.

WhatsApp Image 2019-05-30 at 14.44.50.jpg
                            D7z3neDX4AAhGzO.jpg

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnternete düşen görseller bunlar. Artık paylaşabiliriz sanırım çünkü şuan tüm sayfalar paylaşmış durumda.

[ATTACH]17155[/ATTACH]
                              [ATTACH]17156[/ATTACH]
                              Hüseyin'in yanındaki gri forma mı?

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnternete düşen görseller bunlar. Artık paylaşabiliriz sanırım çünkü şuan tüm sayfalar paylaşmış durumda.

[ATTACH]17155[/ATTACH]
                                [ATTACH]17156[/ATTACH]
                                Ben çok beğendim, göğüs sponsoru ile daha güzel gözükür bence .

Güzel forma beğendim .
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X