Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katılıyorum.

Parçalı formadan nefret ediyorum zaten .
    Parcalı formada kollarda ters renklı olur yakalar da beyaz yahut siyah degsk bi renk olurss kurtarabılır
    Aksi durumds satıslar cok dusuk kalır kanısındayım

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siyah forma 6 aydır satışta değil. En az 30 bin az satılmasına neden olmuştur. Sebebi neydi ki?
      Forma sponsorumuzun Türkiye resmi internet sitesinde çok uzun zamandır var siyah forma.

Yorum

• Evet orada iki beden mevcut lakin kulübün satış mağazalarında uzun zamandır yok.

İlk olarak kadriviv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forma sponsorumuzun Türkiye resmi internet sitesinde çok uzun zamandır var siyah forma.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Bu sezon ki formalardan sonra beklenti yükseldi.
          Ama çubuklu forma yoksa beklentiler bence boşa çıkmış olacak.ozellikle de alternatif gibi duran 2 formamızin olması da garip. 3 formaya da bakınca hangisi trabzonspor forması bunların diyeceğiz herhalde logolar da olmasa.
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'u bayram telaşı sardı. Formalar arefeye yetiştirilmeye çalışılıyor. Yeni sezon formalarında klasik haline gelen çubuklu forma yer almıyor. Parçalı, Bordo ve Gri olacak. Gri formada yöresel bir kaç detay olabilir. Gri rengi 2010-11'de kullanılmıştı. Fiyatlar netleşmedi. via Hasan Tüncel
            Parcali formayi kim istiyor ? Kimsenin sevmedi bi moel, Aston Villa tarzi niye yok ?? Neyse umarim Bordo ve Gri güzel olur, belkide parcali cok hos olucak, kim bilir

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sezon ki formalardan sonra beklenti yükseldi.
              Ama çubuklu forma yoksa beklentiler bence boşa çıkmış olacak.ozellikle de alternatif gibi duran 2 formamızin olması da garip. 3 formaya da bakınca hangisi trabzonspor forması bunların diyeceğiz herhalde logolar da olmasa.
              Görsele aldanmamak lazım söylenene göre parçalı, bordo ve gri olacak muhtemelen parçalı mavi ağırlıklı olabilir eğer sırtı düz renk olacaksa mavi olabilir bir bordo ve bir alternatif renk olacak çubukluyu severim ama önyargılı bakmamaya çalışıyorum güzel olacağını düşünüyorum formaların.

Yorum

• Her sene çubuklu olmasına gerek yok. Değişiklik iyidir. Ama parçalıdan kasıt inşallah örnek görsellerdeki değildir. Bana hep Puma’nın yaptığı pijama gibi olan formayı hatırlatıyor.

Yorum

• Değişiklik iyidir. Uzun zaman olmuştu parçalı forma giymeyeli. Barcelona bile bu sene damalı forma çıkardı. Yeniliklere bu kadar kapalı olmayın

Yorum

• O parçalı bana cinconu garry rodrigues tudor falan o zamanları hatırlatıyor... çöp ve rezillik
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Mesele sadece formayı alıp almamak değil. Ben mesela bu sene siyah forma aldım ama takımın sahada çubuklu formayla çıkmasını istedim hep. Sanki o bizimle özdeşleşmiş olmuştu artık. Taraftar için yine siyah, gri, parçalı yap ama takım %80 çubukluyla çıkar maçlara.

Bu kadar forma şablonu değiştiren başka kulüp var mı?(bknz: gs, fb...)

Yorum

• Belli ki parçalı katalogdan seçildi onun yerine çubukluyu niye seçmiyoruz?

Trabzonspor ciddi bi kulüp, formada bir standartımız olmalı.

Trabzonspor=çubuklu forma
                        Fenerbahçe=çubuklu
                        Glatasaray=parçalı

gibi.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Değişiklik iyidir. Uzun zaman olmuştu parçalı forma giymeyeli. Barcelona bile bu sene damalı forma çıkardı. Yeniliklere bu kadar kapalı olmayın
                          Barcelona bile dediğin takım zaten seneler önce iç saha forma kültürünü kaybetti.Kör topal çubukluyu son yıllarda yeniden oturtmuşken yenilik falan yapılmasına hiç gerek yoktu.Futbol takımlarının iç saha forması deneme tahtası değildir,yenilik yapılacaksa deplasman ve alternatif formalarda yapılır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akyazı membran deseni diye google da karşılarına çıkan ilk deseni kullanıp taraftara yutturmaya çalışmışlardı,yine benzer bir olay yaşanacak hissediyorum [emoji4]
                            Bu sene aceleye geldi seneye daha güzel olacak geyiği söylenecek hissediyorum.

Şunu biraz daha önlere alayım.Bakalım “yöresel” desen ne olacak.Geçmiş yönetimde formaları seçen ve taraftarlardan hep tepki çeken isimler yine bu yönetimde forma seçiyor.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şunu biraz daha önlere alayım.Bakalım “yöresel” desen ne olacak.Geçmiş yönetimde formaları seçen ve taraftarlardan hep tepki çeken isimler yine bu yönetimde forma seçiyor.

Yöresel desen dediği katalogda stock formadan birinin deseni vardir onu yuttururlar. Geçen sene de Arnavutluk'un katalog formasını 'stadyumdan izler' deyip yaptılar bunu
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 27.05.2019, 16:33.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Nasıl çubuklu yok ya?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X