Temel mesele insan. Yoksa fotoğraf çekimlerini makinalar, siteleri bilgisayarlar yapmıyor.
fuat abi gözunu seveyim neyin fotografını cekeceklerdi ? yapıstırma TRabzonspor logosununmu? yoksa bordo fonda formayı katleden avea yazısının mı ?ha bide göbekli manken olayı var =) yakamızda mes que un club da yazmıyo ki
Ana sayfamızdaki Hüseyin fotoğrafını görümce Forma Sunumu konusunda iyileşmeler oluyor diyerek başlığa kutlamaya gelmiştim. Şu korkunç fotoğrafı görünce Forma Sunumu konusunda bir iletişim sorunu yaşandığını düşünmeye başladığım. Ana sayfamıza Hüseyin fotoğrafını ekleyen kişi ile bu Kara, göbekli, yamuk manken fotoğrafını ekleyen kişi aynı kişi olamaz. Aynı şeyleri düşünüyor olmazlar.
Bugün formayı inceledim.Kumaşı iyi.Kol kesimi dibe kadar fileli.Beyaz formadan sonra kumaş kalitesi olarak en iyi formamız diyebilirim.Fakat Logo ve Reklam baskıları resimlerde görünenlerden beter.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
profesyonellık sadece futbol klubu kurmakla olmuyor elıne attıgın her alanda profesyonel olacaksın ne yazık kı bızım bu konuda yememız gereken daha cok fırın ekmek var utanıyorum boyle bır sunuma sahıp olan bır anlayısa dahıl olmaktan
Bu nedir Allah aşkına,rezillik valla.Bu ne ciddiyetsizlik,bu ne amatörlüktür böyle bu ne işbilmemezliktir bu bu nedir bu göbek ya!!!!Kimdir bunun sorumlusu??
Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
Şimdi televizyonda fıkralarla Türkiye programı var. Eğer bu Ts Club'ün başında buradaki Dursun ve Temel gibi adamlar yoksa ne olayım. Bu kadar mı amele zihniyetli olunur yahu. Ayrı bir başlık açıp bu işi beceremeyenleri protesto etmek lazım. Sesimizi güzellikle duyuramıyoruz bari sesimizi yükseltelim derim ben.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Manken konusuna arkadaslar deginmis zaten de su avea reklami cok cakma duruyor ya 2 yikamada delinecek veya kenarindan kosesinden cikacak gibi Turkcell'in gogus reklamlari gibi kabartmali vs. olsa daha saglam olur.. Bir de her zamanki sorunumuz olan TS logosunu da dikisli yapmayi becerebilseler baya bir yol kat etmis oluruz hey Allahim ya..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum