Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Temel mesele insan. Yoksa fotoğraf çekimlerini makinalar, siteleri bilgisayarlar yapmıyor.
    fuat abi gözunu seveyim neyin fotografını cekeceklerdi ? yapıstırma TRabzonspor logosununmu? yoksa bordo fonda formayı katleden avea yazısının mı ?ha bide göbekli manken olayı var =) yakamızda mes que un club da yazmıyo ki

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ana sayfamızdaki Hüseyin fotoğrafını görümce Forma Sunumu konusunda iyileşmeler oluyor diyerek başlığa kutlamaya gelmiştim. Şu korkunç fotoğrafı görünce Forma Sunumu konusunda bir iletişim sorunu yaşandığını düşünmeye başladığım. Ana sayfamıza Hüseyin fotoğrafını ekleyen kişi ile bu Kara, göbekli, yamuk manken fotoğrafını ekleyen kişi aynı kişi olamaz. Aynı şeyleri düşünüyor olmazlar.

Yorum

• Bugün formayı inceledim.Kumaşı iyi.Kol kesimi dibe kadar fileli.Beyaz formadan sonra kumaş kalitesi olarak en iyi formamız diyebilirim.Fakat Logo ve Reklam baskıları resimlerde görünenlerden beter.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fakat Logo ve Reklam baskıları resimlerde görünenlerden beter.
          Belki satışa çıkanlar biraz daha iyi olur diye beklerken bu yorum pek iyi gelmedi doğrusu.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belki satışa çıkanlar biraz daha iyi olur diye beklerken bu yorum pek iyi gelmedi doğrusu.
            inşallah yeni partilerde logo ve reklam baskılarına biraz özenirler.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• arkadaşlar şu polardan alanınız var mı kalitesi falan nasıl 55 ytl eder mi?? cevaplarsanız sevinirim...

Yorum

• İlk olarak ALihaN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu resimde kollarda ne yazdığı bile belli değil , karalamışlar sanki

burada normal , ülker yazıyor
                Photoshop'ta Magic Wand Tool ile seçim yapılmış ve Ülker'in beyaz logosu da seçilmiş ve silinmiş, yani arada kaynamış.

Yorum

Yine detay yok, yine bilgi yok, yine formanın arkası gösterilmemiş. Yok yok yok.

Biri bunu şaka olduğunu söylesin!
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Yine detay yok, yine bilgi yok, yine formanın arkası gösterilmemiş. Yok yok yok.
                    şakamısınız arkadaş ya...yok muydu fit bi manken...
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şakamısınız arkadaş ya...yok muydu fit bi manken...
                      pardon manken değilmiş dikkatli bakınca formanın içinde atlet gözüküyor ...sizi Allah'a havale ediyorum yav....hiç bi' şey demiyorum....
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• profesyonellık sadece futbol klubu kurmakla olmuyor elıne attıgın her alanda profesyonel olacaksın ne yazık kı bızım bu konuda yememız gereken daha cok fırın ekmek var utanıyorum boyle bır sunuma sahıp olan bır anlayısa dahıl olmaktan

Yorum

• Bu nedir Allah aşkına,rezillik valla.Bu ne ciddiyetsizlik,bu ne amatörlüktür böyle bu ne işbilmemezliktir bu bu nedir bu göbek ya!!!!Kimdir bunun sorumlusu??
                          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Şimdi televizyonda fıkralarla Türkiye programı var. Eğer bu Ts Club'ün başında buradaki Dursun ve Temel gibi adamlar yoksa ne olayım. Bu kadar mı amele zihniyetli olunur yahu. Ayrı bir başlık açıp bu işi beceremeyenleri protesto etmek lazım. Sesimizi güzellikle duyuramıyoruz bari sesimizi yükseltelim derim ben.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              pardon manken değilmiş dikkatli bakınca formanın içinde atlet gözüküyor ...sizi Allah'a havale ediyorum yav....hiç bi' şey demiyorum....
                              belki mankenede atlet giydirmislerdir

saka bi yana formanin ön tarafini görüyoruz ama sirtini da cekip koysalar olmazmiydi ? hem biraz ciddiyetli olsalar islerini yaparken daha güzel olcak

Yorum

• Manken konusuna arkadaslar deginmis zaten de su avea reklami cok cakma duruyor ya 2 yikamada delinecek veya kenarindan kosesinden cikacak gibi Turkcell'in gogus reklamlari gibi kabartmali vs. olsa daha saglam olur.. Bir de her zamanki sorunumuz olan TS logosunu da dikisli yapmayi becerebilseler baya bir yol kat etmis oluruz hey Allahim ya..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X