Trabzonspor'un tescil ettirdiği renkler ile tüzüğümüzde bahsi geçen hepimizin bildiği koyu bordo açık mavi le örtüşmüyor.
Tasarımları yaparken o anda bordonun tonunu tutturmaya çalışıyorum mavinin mavi oranı ise %61.
Önemli olan her monitorda farklı görünen renkler değil, ya da mesele benim yaptığım tasarımlar da değil. Ben düşüncelerimi renkli söylüyorum sadece.
Asıl önemli olan, bizim renklerimizi doğru gösterecek doğru kumaşlara, doğru renkleri basmak. Benim kanaatim bordonun en güzel mat kumaşlarda göründüğü bizim renklerimiz parlak kumaşlara gitmiyor.
İlginiz için teşekkür ederim.
Yine detay yok, yine bilgi yok, yine formanın arkası gösterilmemiş. Yok yok yok.
Her şeyi profesyonelce bekliyoruz, bu beklediklerimizi yapabilecek insanlar olmayabilir, olanların yetersizliklerine yahit oluyoruz üzülerek. Profesyonel fotoğraf çekimleri, kurgular, detaylar bekliyoruz. Hepsini geçtim, dijital fotoğraf makineleri çok iyi sonuçlar verebiliyor, normal gün ışığında şu forma çekimleri adam gibi yapılamaz mı yahu! Bu kadar kötü yapmak için özel çaba göstermek lazım.
Bir ürünü satarken vitrin önemlidir, o güzelim formayı, bu kötü çekimlere, bu yetersiz sunuşa rağmen satıyorsak, bu taraftarın büyüklüğünden ve vefasından kaynaklanıyor.
Bu olaylar bu işin sorumlularının işten anlamadıklarını bir kez daha tescil etti.
Daha önce de gündeme getirmiştik. Ülker'in son kampanyasında formamızda Trabzonspor logosunun olmaması tam bir skandal!
Hakkaten bu nedir ya dalga geçiyorlar resmen . Göbekli manken resmen Serkan'ı aratacaklar bu gidişle bize
Hey Allah'ım bu görevlilerin nasıl bir düşünce yapıları var anlamadım kulübün itibarını bu konuda yerlerde süründürüyorlar bana göre
Yuh kardeşim Ülker'in reklamına bakın ! Bu işle uğraşan kulüp çalışanlarını bu işten ayrılmaları için istifaya davet ediyorum ! Trabzonspor'un kollektif bir yapı olduğunu unutuyorlar ! Kendilerine çalışıyor sanki bunlar !
Her şeyi profesyonelce bekliyoruz, bu beklediklerimizi yapabilecek insanlar olmayabilir, olanların yetersizliklerine yahit oluyoruz üzülerek. Profesyonel fotoğraf çekimleri, kurgular, detaylar bekliyoruz. Hepsini geçtim, dijital fotoğraf makineleri çok iyi sonuçlar verebiliyor, normal gün ışığında şu forma çekimleri adam gibi yapılamaz mı yahu! Bu kadar kötü yapmak için özel çaba göstermek lazım.
Bir ürünü satarken vitrin önemlidir, o güzelim formayı, bu kötü çekimlere, bu yetersiz sunuşa rağmen satıyorsak, bu taraftarın büyüklüğünden ve vefasından kaynaklanıyor.
Bu olaylar bu işin sorumlularının işten anlamadıklarını bir kez daha tescil etti.
Daha önce de gündeme getirmiştik. Ülker'in son kampanyasında formamızda Trabzonspor logosunun olmaması tam bir skandal!
febelinin üstünde ki forma bile değil galiba ama mesele bu değil bizim formada neden arma yok
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Trabzonspor'un tescil ettirdiği renkler ile tüzüğümüzde bahsi geçen hepimizin bildiği koyu bordo açık mavi le örtüşmüyor.
Tasarımları yaparken o anda bordonun tonunu tutturmaya çalışıyorum mavinin mavi oranı ise %61.
Önemli olan her monitorda farklı görünen renkler değil, ya da mesele benim yaptığım tasarımlar da değil. Ben düşüncelerimi renkli söylüyorum sadece.
Asıl önemli olan, bizim renklerimizi doğru gösterecek doğru kumaşlara, doğru renkleri basmak. Benim kanaatim bordonun en güzel mat kumaşlarda göründüğü bizim renklerimiz parlak kumaşlara gitmiyor.
İlginiz için teşekkür ederim.
Yine detay yok, yine bilgi yok, yine formanın arkası gösterilmemiş. Yok yok yok.
ya allah aşkına bilerek mi yapılıyo anlamıyorum bu ne yaw sanki dünyada manken kalmamışta göbekli manken kullanılmış yemin ederim tam bir skandal-rezalet
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Burada kızılacak olan Ülker değil, Gökhan Ünal'ı logosuz forma ile o çekime gönderenler olmalı bence. Sen formana logonu koyarsın Ülker silerse kızarsın fakat durum o değil ki.
göbekli adamla forma tanitimi, adidasli hüseyin! mankeni!, ülker reklaminda logosuz forma (ben bunu ülkerin hatasi degil, bizim hatamiz olarak görüyorum).... YETER!!!
profesyönel ve ciddi calismalar bekliyoruz. bilmeyen calisanlarida hatir gönülle orada tutmanin manasi yok...
Trabzonspor'un forma ve tasarım işlerinde Ali Fuat abi gibi yetenekli kimse yok.Burada Ali Fuat abinin yazdıklarını ve tasarladıklarını görünce içim kan ağlıyor.Yöneticilerimizin harakete geçmesi şart.
Yorum