Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamlar neler yapıyor be, teri buharlaştırma özelliği
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Formalar güzel bence.. Fakat bu Avea yazısı ve Armanın yapıştırma olması işi bozuyor..

Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• bence güzel istanbula geldiğinde gider alırım Haznedardan..AFS abi İstanbul'a ne zaman geleceği belli mi formaların
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bence Avea yazısı düzeltilir yeni formalara mecburen yapıştırdılar heralde.

Yorum

• Güzel formalar...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Yeni yılda çıkacak olan aylardır beklenen formalar bunlar değil desin birisi bana.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Parçalı forma çok güzel renklerin tonunuda beğendim şahsen ama keşke yakasız olsaydı...
                Ayrıca avea yazısıda çok abest durmuş...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• forma gibi degilde daha cok bayramlık kıyafet havası var : ) insallah su cizgili formalar cıkarda bende o yanda bu yanda kappa formalar aramaktan kurtulurum

Yorum

• yorum sizin .. bana sorarsanız kesinlikle nike derim! gecen sene pumanın parçalı formasını giyiyorduk.. peki pumada böyle özerllikler böyle renkler varmıydı? yoktu.. biraz şükredelim hemen bombalamayalım..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yorum sizin .. bana sorarsanız kesinlikle nike derim! gecen sene pumanın parçalı formasını giyiyorduk.. peki pumada böyle özerllikler böyle renkler varmıydı? yoktu.. biraz şükredelim hemen bombalamayalım..
                      nike ile pumanın zaten kıyası bile sacma olur nike formalar cok daha guzel ama marka nike olunca insan ister istemez daha guzel seyler bekliyor bu formada yaka olmasa 10 numara olurmus

Yorum

• Faty Papy'nin ayakkabıları çok hoşuma gitti

Yorum

• kubilay noktayı koymuş...
                          muşambadan giydiğimiz striptizci kostümüne şu nıke'ın avea lı formasını yüzlerce kere tercih ederim

Yorum

• Bayanlar icin yeni ürünler

25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• formaya giderek ısınıyorum ama yaka hariç, ben bu tür yakayı oldum olası sevmem bu da benim zevkim . forma dediğin v yaka olacak

Yorum

• Ben beğendim şahsen..Ama kusur bulanlar boşverin kusur bulmayı alın formayı kulube katlı yapalım
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X