İlk olarak gürkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Yahu bu ne biçim iş? Perşembe günü parçalı forma çıkacak dediler. Az önce Ankara'daki "taraftar" mağazasıyla konuştum adamın bana dediği şu idi:
- 1 saat önce telefonda konuştum. Aston Villla siparişlerini verdim. Parçalıdan haber yok.
Madem çıkarmayacaksınız. Hiç olmazsa bizi beklenti içine sokmayın.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de sizin gibi bekliyorum.
Söylendiği gibi yarın ( perşembe ) satış başlayacaksa önce Trabzon'dan başlayacaktır. Bu konu ile ilgili en sağlıklı cevabı kulüpten ve Trabzon'dan öğrenebilirsiniz.
Geçen hafta bana söylenen, perşembe günü satışa sunulacağı yönündeydi.
Başka bir şey bilmiyorum.
Perşembe oldi oldi, olmadi cuma, olmadi cumartesi karanti ise, haftasonundaki maçta takımın üzerinde yeni formaları görebiliriz diye umud ediyorum.
Yorum
-
Golcü oyuncumuz Gökhan Ünal, sponsorlarımızdan Ülker'in reklam filminde oynadı.
Ülker, kulübümüzle birlikte sponsor olduğu diğer takımlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için ayrı ayrı reklam filmi hazırladı. Kulübümüz için hazırlanan reklam filminde rol alan Gökhan Ünal, çekimlerin bir hayli zevkli geçtiğini vurguladı. Reklam filminin kısa süre içerisinde gösterime gireceği belirtildi.
Ülker'in reklamı olduğu için göğüs reklamı olmamasını anlarım.
İyi de hani formamızda Trabzonspor arması, o çoraplar gerçekten Nike'ın mı? Forma da yok, şortta var!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Golcü oyuncumuz Gökhan Ünal, sponsorlarımızdan Ülker'in reklam filminde oynadı.
Ülker, kulübümüzle birlikte sponsor olduğu diğer takımlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için ayrı ayrı reklam filmi hazırladı. Kulübümüz için hazırlanan reklam filminde rol alan Gökhan Ünal, çekimlerin bir hayli zevkli geçtiğini vurguladı. Reklam filminin kısa süre içerisinde gösterime gireceği belirtildi.
Ülker'in reklamı olduğu için göğüs reklamı olmamasını anlarım.
İyi de hani formamızda Trabzonspor arması, o çoraplar gerçekten Nike'ın mı? Forma da yok, şortta var!
Yorum
-
www.trabzonspor.com.tr deki duyuru:
Depo sayımı yapıldığınından dolayı siparişlerinizin gönderimine 16 Ocak 2009 Cuma gününden itibaren başlanacaktır. Geciklemelerden dolayı özür dileriz.
Cumartesi günü maçta yeni formaları görelim bari.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum