Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sırasıyla: 1, 4, 12, 11, 9.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi neden düz forma yapmıyosunuz tek renk
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yahu bu ne biçim iş? Perşembe günü parçalı forma çıkacak dediler. Az önce Ankara'daki "taraftar" mağazasıyla konuştum adamın bana dediği şu idi:
        - 1 saat önce telefonda konuştum. Aston Villla siparişlerini verdim. Parçalıdan haber yok.

Madem çıkarmayacaksınız. Hiç olmazsa bizi beklenti içine sokmayın.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Zaten benim tahmin ettigim de buydu zaten..Yeni forma falan cikmayacak sadece kollari mavi olan formayi parcali diye yutturacaklar..

Yorum

• Siteye eski formaların small bedenleri gelmiş sadece.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Ben de sizin gibi bekliyorum.

Söylendiği gibi yarın ( perşembe ) satış başlayacaksa önce Trabzon'dan başlayacaktır. Bu konu ile ilgili en sağlıklı cevabı kulüpten ve Trabzon'dan öğrenebilirsiniz.

Geçen hafta bana söylenen, perşembe günü satışa sunulacağı yönündeydi.
              Başka bir şey bilmiyorum.

Perşembe oldi oldi, olmadi cuma, olmadi cumartesi karanti ise, haftasonundaki maçta takımın üzerinde yeni formaları görebiliriz diye umud ediyorum.
              O zamana kadar çıkarsa, pazar günü kahvaltıda değerlendiririz bu durumu.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ve hatta kahvaltıya giderken Mecidiyeköye uğrar birşeyler alırız bile

Yorum

• 8 numara olmus en sonunda sesıme kulak vermıs afs abı YENI Sponsorumuz da sık durmus be
                  Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Golcü oyuncumuz Gökhan Ünal, sponsorlarımızdan Ülker'in reklam filminde oynadı.

Ülker, kulübümüzle birlikte sponsor olduğu diğer takımlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için ayrı ayrı reklam filmi hazırladı. Kulübümüz için hazırlanan reklam filminde rol alan Gökhan Ünal, çekimlerin bir hayli zevkli geçtiğini vurguladı. Reklam filminin kısa süre içerisinde gösterime gireceği belirtildi.

Ülker'in reklamı olduğu için göğüs reklamı olmamasını anlarım.
                    İyi de hani formamızda Trabzonspor arması, o çoraplar gerçekten Nike'ın mı? Forma da yok, şortta var!

Yorum

Golcü oyuncumuz Gökhan Ünal, sponsorlarımızdan Ülker'in reklam filminde oynadı.

Ülker, kulübümüzle birlikte sponsor olduğu diğer takımlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için ayrı ayrı reklam filmi hazırladı. Kulübümüz için hazırlanan reklam filminde rol alan Gökhan Ünal, çekimlerin bir hayli zevkli geçtiğini vurguladı. Reklam filminin kısa süre içerisinde gösterime gireceği belirtildi.

Ülker'in reklamı olduğu için göğüs reklamı olmamasını anlarım.
                      İyi de hani formamızda Trabzonspor arması, o çoraplar gerçekten Nike'ın mı? Forma da yok, şortta var!
                      Kolunda da normalde Ülker reklamı oluyo...Bari onu koysaydılar kendi reklamları sonuçta..

Yorum

• en güzeli 1/11 ve 12 numaralı formalar..aline sağlık a f s abi

Yorum

• 9-10-11

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 1,5-10,13 ben bunları beğendim,bize en iyi çizgili forma gider onun için 1 ve 10 numara diyorum ben
                            ne mutlu türküm diyene

Yorum

• www.trabzonspor.com.tr deki duyuru:

Depo sayımı yapıldığınından dolayı siparişlerinizin gönderimine 16 Ocak 2009 Cuma gününden itibaren başlanacaktır. Geciklemelerden dolayı özür dileriz.

Cumartesi günü maçta yeni formaları görelim bari.

Yorum

• yaa bunlardan olsun da hangisi olursa olsun .. ben hepsini çok beğendim walla...
                                Sence Bitti mi?Kendini Güvende Hissediyor musun? Yanılıyorsun! Söz veriyorum işim devam edecek...Oyun daha yeni başladı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X