yukarda barcanin forma renklerine bakin bizimkine bakin bide.hani barca bordo maviydi koca bi yalan çikti en güzel bordo en güzel mavi bizde.kaliteli olsun büyüklügümüze yakissin diyorum yeni formalarimiz!
nike olursa tüm ürünleri o yapacak o zaman ti shirt çorap sapka falan
buda çok pahali olacak demek oluyoi. nike in sartlari çok agir ama digerleri olursa ts club yine ürün çikartmaya devam eder. aslinda çikardiklarida çok iyi olmuyo ama en azindan markamiz var iste
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Ben1 ay önce radyospor da konusu vardir ve nike veya lotto ikisinden biriyle anlasacakmis yönetim bence nike klasik çubuklu iyi kazancida varsa niye olmasin ********************************************************* »Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
<O:P></O:P> » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari) » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir. » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir. » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net *********************************************************Edited by: Badaloglu
OLUMUNE TRABZON
............................. *TRABZON MACKA*
ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ
Ben1 ay önce radyosporda konusu vardi ve nike veya lotto ikisinden biriryle anlasacakmis yönetim bence nike klasik çubuklu iyi kazancida varsa niye olmasin
ama sanirim anlasmislar lotto ile yoksa neden aksam öle desin tsclub daki adam ********************************************************* »Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
<O:P></O:P> » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari) » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir. » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir. » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net *********************************************************Edited by: Badaloglu
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Dogru90' li yillarda gibi olsun aslan gibi bordo mavi ********************************************************* »Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
OLUMUNE TRABZON
............................. *TRABZON MACKA*
ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ
Yorum