kardesim yonetim bence forma konusun el atsın gidiyoz ya xl var ya l nasıl olcak bu is diger beden diyoz adamlara genelde gelmiyor genelde bunlar geliyor diyor bizde istiyoz ama yok diyorlar bu ise bi çözum
bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Bence seneye NIKE taraftar forması olarak kahverengi ve mavi uyumlu bir forma yapmalı çünkü iki rengin uyumu güzel oluyor. Çünkü TURUNCU rengii herkes giyiyor farklı olacaksak kahverengii az bulunur ve toprak rengi bence bize gidebilecek renk. ama bu sadece taraftar forması olmalı. Maçlarda her zaman BORDO MAVİ giyelim
Bence seneye NIKE taraftar forması olarak kahverengi ve mavi uyumlu bir forma yapmalı çünkü iki rengin uyumu güzel oluyor. Çünkü TURUNCU rengii herkes giyiyor farklı olacaksak kahverengii az bulunur ve toprak rengi bence bize gidebilecek renk. ama bu sadece taraftar forması olmalı. Maçlarda her zaman BORDO MAVİ giyelim
Bence kahverengi'nin yaninda yesil de bordo mavi'ylen cok guzel giden bir renk. Insallah Nike biraz orijinalligini ve yaraticiligini konustururur formalirimizi ve taraftar urunlerimizi tasarlarken.
heyecanla ve umutla beklediğimiz nike çubuklu formalarımız inşallah dün akşamki herta nın çubukluları gibi olmaz
bize özgü yeni bir tasarım yapmaz da dün ki herta nın çubuklularını Bordo-Mavi ye boyayıp 2.yarı mı olur gelecek sezon mu olur bize yollayacaklarsa hiç zahmet etmesinler olanlarla idare ederiz.
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 04.12.2008, 10:31.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
siteye mavi ve beyaz forma çeşitlerinden konulmuş mavi forma 35 lira beyaz forma 67 diyor yanlarında jnr yazıyor ne anlama geldiğini bilen var mı acaba..
siteye mavi ve beyaz forma çeşitlerinden konulmuş mavi forma 35 lira beyaz forma 67 diyor yanlarında jnr yazıyor ne anlama geldiğini bilen var mı acaba..
JNR yani junior türkçe anlamıyla çocuk Onlar çocuk forması olmasım lasım
heyecanla ve umutla beklediğimiz nike çubuklu formalarımız inşallah dün akşamki herta nın çubukluları gibi olmaz
bize özgü yeni bir tasarım yapmaz da dün ki herta nın çubuklularını Bordo-Mavi ye boyayıp 2.yarı mı olur gelecek sezon mu olur bize yollayacaklarsa hiç zahmet etmesinler olanlarla idare ederiz.
sonuna kadar katılıyorum..bende maçı izlerken aynı duygular içindeydim
Yorum