Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
forma satışı konusunda izlenen politika malesef tüketicinin beklentilerinin çok çok altında.resmi sitede ise bedenler konusunda yapılanlar ise tam bir rezalet.sadece xl bedenin bulunması hem de satışta olan 3 üründen 2 tanesi böyle bir durumda iken inanın forma alasım bile gelmiyor değil ki kulube yardım
resmi siteyi gezerken aklıma geldi, acaba seneye üçüncü renk olarak siyah seçilip bordo veya maviyle tamamlansa nasıl olur acaba. çünkü resmi sitede bordo ve siyahın uyumu çok güzel.
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yemin ediyorum bi logo ancak bu kadar fark yaratabilir. Dikisli logolar sanki uzaktan parliyorlar direk ilk goze batan seyler. Yoksa sen bi ayarmi cektin buraya AFS hocam?
Suan acik konusmak gerekirse keske puma kalsaydi diyorum evet reklamlari, formalar ,kalite mukemmel fakat forma haricinde hic bi ek urun yok ne bere ne kaskol ne esofman ne polar hic birsey bole sponsor oluncaktiysa olunmasin avrupadaki bir cok takima tshirt dahil hersey yapiyorlar satis konusu zaten rezalet nike dan beklenmeyen bi performans sergiliyorlar.
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Yorum