Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Resmi sitemizde TS CLUB YENİ FORMALARIMIZ ONLINE OLARAK SATILMAYA BAŞLAMIŞ......

bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resmi sitemizde TS CLUB YENİ FORMALARIMIZ ONLINE OLARAK SATILMAYA BAŞLAMIŞ......

https://www.trabzonspor.com.tr/categories.asp?catID=1
        Düz mavi formamızdan her beden var,anacak beyaz formadan ve bordo mavi formadan yalnızca xl beden var.
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayır Yok Trabzon İli Dışında Formanızı Hiçbir yerde Orjinal yazı fontu yazdıramazsınız.
          Hadi ya...

Yorum

• TS Club da mavi antrenman forması var. lacivert ve de kırmızı tişort den yok. kırmızısı hiç gelmedi. ergin'in giydiği eşofmandan da gelmedi daha..

Yorum

Yorum

• Armalar yenilenmis degil mi?
                Ben yanlis gormuyorum herhalde

Yorum

• forma satışı konusunda izlenen politika malesef tüketicinin beklentilerinin çok çok altında.resmi sitede ise bedenler konusunda yapılanlar ise tam bir rezalet.sadece xl bedenin bulunması hem de satışta olan 3 üründen 2 tanesi böyle bir durumda iken inanın forma alasım bile gelmiyor değil ki kulube yardım
                  ......mutedil dalgalı..
                  fırtına ihtilal efsane

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Armalar yenilenmis degil mi?
                    Ben yanlis gormuyorum herhalde
                    evet galiba artik dikisli armalar kullaniliyor.
                    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Hayal kırıklığına uğradım.
                      Hadi forma tasarlayamadılar, yetiştiremediler. Yahu ekstra hiç mi ürün olmaz. Bir eşofman, bir polar...

Yorum

Yorum

• resmi siteyi gezerken aklıma geldi, acaba seneye üçüncü renk olarak siyah seçilip bordo veya maviyle tamamlansa nasıl olur acaba. çünkü resmi sitede bordo ve siyahın uyumu çok güzel.
                          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yemin ediyorum bi logo ancak bu kadar fark yaratabilir. Dikisli logolar sanki uzaktan parliyorlar direk ilk goze batan seyler. Yoksa sen bi ayarmi cektin buraya AFS hocam?

Yorum

• Suan acik konusmak gerekirse keske puma kalsaydi diyorum evet reklamlari, formalar ,kalite mukemmel fakat forma haricinde hic bi ek urun yok ne bere ne kaskol ne esofman ne polar hic birsey bole sponsor oluncaktiysa olunmasin avrupadaki bir cok takima tshirt dahil hersey yapiyorlar satis konusu zaten rezalet nike dan beklenmeyen bi performans sergiliyorlar.
                              # 61 Onur Recep Kivrak
                              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Kollardaki ülker yazıları illaki beyaz fon üzerine mi olmalı.o yazı beyaz üzerine bordo olacağına direk beyaz ülker yazsa daha hoş olmaz mı.

armaler dikişli olmuş. formalarda öyledir inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X