Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• abi sayende maçlarda ilk önce formaları analiz ediyorum
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bordomavi, masmaviden daha güzel duruyor.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Trabzon Karadeniz sporada forma reklamı almak gerekli
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bordomavi, masmaviden daha güzel duruyor.
              Eve Ali Fuat abi bende karşıyım. Dümdüz rengi bozan renk ya bu senenin modasından ya da gözümüzn zevkinden mi bilmiyorum ama daha güzel geliyo bana
              DRAGO GABRIC

Yorum

• ya diğer yabancı ligdeki nike giyen takımlara bakıyorum formaları daha orjinal daha güzel duruyolar yada banamı öyle geliyor...bizimkiler çuval gibi biraz daha dar yapsalardı..forma şekli olarakta pek güzel değil...çubuklu yok ortadan ikiye ayıran çubukluda yok sade formalarla mı idare etcez

Yorum

• İlk olarak ClaretBlue_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya diğer yabancı ligdeki nike giyen takımlara bakıyorum formaları daha orjinal daha güzel duruyolar yada banamı öyle geliyor...bizimkiler çuval gibi biraz daha dar yapsalardı..forma şekli olarakta pek güzel değil...çubuklu yok ortadan ikiye ayıran çubukluda yok sade formalarla mı idare etcez
                  hoşgeldin
                  ama keşke ilk önce bir önceki sayfaları okusaydın

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• 2. yarı için düşünülen çubuklu formada herhangi bir gelişme var mı acaba?

Yorum

• Arkadaşlar forma Nike mağazalarında satılıyor mu acaba ?

Yorum

• Arkasalar... Haznedar ile Kadiköy deki Ts Clublarda forma durumu nedir??... bütün formalarin S bedeni var mi? ben bordo ve beyaaz formayi alacam da?

Yorum

• nike bu sene beklentileri karşılamayabilir ama seneye hepimizi datmin edeceğine inanıyorum.
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bırakın ya yönetimde bu işle uğrasan biri olsaydı adam gibi hepsi karsılanırdın yönetim konusuyor herkez formalı gelsin önce formaları satmaya yada sattırmaya başlayın ondan sonra açıklama yapın

Yorum

• Kahramanmaraşspor'un giydiği forma resimdeki Arsenal forması değil . Bizim giydiğimiz formanın aynısı .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X