Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
beyaz formayı gördüm de düz formayı göremedim.. sormak da aklıma gelmedi bir tek turuncuyu sorabildim onda da yanlış basım olduğundan geri göndermişler öyle söyledi.. hatta antreman formamız da var ilgilenen varsa
beyaz formayı gördüm de düz formayı göremedim.. sormak da aklıma gelmedi bir tek turuncuyu sorabildim onda da yanlış basım olduğundan geri göndermişler öyle söyledi.. hatta antreman formamız da var ilgilenen varsa
Tamam teşekkürler Pazar günü sadece bordo-mavi ve düz mavi forma vardı demek diğerleri de geldim.Yarın bi uğrayayım en iyisi
bu yeni sezon formalari cok süper suan sade bordosu var ..birde beyazindan almak istiyorum..birde Allah'tan cubuklu forma yok,bikmistim artik iyice cubuklu cubuklu
Öncelikle Nike formalarımızın sahada duruşlarını çok beğendiğimi söyleyebilirim. Gerçekten farklı ve baskın duruyorlar.
Ancak, daha dün gece, bir spor mağazasında bizim Nike formalarımızla GS, Liverpool ve Milan'ın Adidas formları yanyanaydı. Yani dilim varmıyor söylemeye ama, vallahi içim gitti, heves ettim Formalara dokununca da çok farlılar. Dikişli armalar, kumaşın akışı çok farklı. Nike'ın Brezilya'ya yaptığı mavi forma da çok hoş mesela. Ama bence koca Barca'ya yaptıkları forma da bir gs forması gibi durmuyor.
Çıldırt bizi, şımart bizi Nike.
Bir de, ALi Fuat abinin de söylediği gibi, sponsorlar logo işini abartmışlar. Formayı giyince kendimi ayaklı reklam panosu gibi hissediyorum. Sırf bu yüzden hayatta kimse beni AVEA'ya geçiremez mesela. Aynı şyi Kappa kendi logosu için yapmış. Neredeyse formanın üzerinde oturan kadınla adam tanıdık mı diye yüzlerini ncelemeye başlayacağız. Hiç şık değil. Proporsiyon diye birşey var.
En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 10:02.
Yorum