Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sonunda formamı almış bulunmaktayım oh beee

bende kurtuldum TS Club daki görevlilerde
    oftan mi aldın????
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sendemi forma aldin
      HAngi renk
      alamaz mıyım ula

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oftan mi aldın????
      Trabzon'dan aldım

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        forma aldığında ts clupdan başka ismini yazdıracağın hiç bir yer yok zaten Trabzon ili dışında resmi olarak Ts clup'da yok yani trabzonda yuazdırdın yazdırdın yazdıramadın kalır öyle o forma eskiden sipariş vardı oda bitti yok.
        Formaya isim istediğin yerden yazdırırsın. parasını verdikten sonra. ayrıca resmi TSCLUB istanbul haznedar da var.
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• valla ben artık forma ıstıyorum ya. valla suyu cıktı bu ısın be

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formaya isim istediğin yerden yazdırırsın. parasını verdikten sonra. ayrıca resmi TSCLUB istanbul haznedar da var.
            puma veya nıke yazı fontuyla Trabzon'dan başka hiçbir yerde isim yazdırılamaz İstanbulu alt üst ettim öyle bir yer yok isim yazanlar bildiğimiz halı saha yazısı 2. yıkamadan sonra kopar forma berbat olur haznedarda olduğu aklımdan çıkmış pardon
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ben Nike sponsorumuz oluncaya kadar hiç Nike ürünü almamıştım.
              Ama sponsor olduktan sonra işler tersine döndü...

Bunu en iyi mağazalarda forma satarak temin eder Nike yetkilileri.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Nike sponsorumuz oluncaya kadar hiç Nike ürünü almamıştım.
                Ama sponsor olduktan sonra işler tersine döndü...

Bunu en iyi mağazalarda forma satarak temin eder Nike yetkilileri.
                aynen hocam.. bende almamıştım valla ama Trabzonspor'umuza sponsor olduktan sonra baştan aşağı nike olduk

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bole derblerde bordomaviden baska bıse gıtyylmez bnece onceden fb macında turuncu gıyıdk yakısmaz bııze bordomavi olucak
                  gerçektende turuncu giymeyen takım kalmadı ve bizim ilk giydiğimizdeki gibi popülütesi kalmadı,turuncunun hiç gereği yok bence üretilmesi bile hata.
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gerçektende turuncu giymeyen takım kalmadı ve bizim ilk giydiğimizdeki gibi popülütesi kalmadı,turuncunun hiç gereği yok bence üretilmesi bile hata.

Taraftar için üretildi zaten o forma sanırım.
                    Üretilmesi de hata değil bence, turuncu formayı severek giyen bir sürü taraftarımız var. Ben de sevmem ve almam ama giyenler var...

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fanatik gazetesinin bugünkü Avni Aker'de şov zamanı adlı başlığı

peki bu resimde ne var ?

O çubuklu nike forma nerden çıktı yahu ben koyacaktım bu resmi sonra uğraşamadım.

Yorum

Üretilmesi de hata değil bence, turuncu formayı severek giyen bir sürü taraftarımız var. Ben de sevmem ve almam ama giyenler var...
                        haklısın
                        ve giyenlere de saygımız var tabiki.
                        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

kel alaka ama o turuncu forma, nike'in klasigi olmus, yurt disinda bir kac nike magazasi dolastim da, bu turuncu forma, yanlis olmasin, aklimda kalan, valencia, shaktar donetsk gibi bir suru takima uyarlanmis.

Bu arada Roma'da outlette, 17,5 avro, turuncu ve bordo formanin düz hali yani, klup logosu olmayan reklamsiz hali, takim logosu olan formalar ise 45 avro.

Yani bizde 75 YTLye satmalari bu formalari bana fiyat olarak cok gibi geldi.
                          There are 10 kinds of people
                          Those who understand binary and
                          Those who don’t

Yorum

• Kadıköy'deki mağazaya bordo-mavi ve düz mavi formalarımız geldi arkadaşlar.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• trabzonspor.com.tr ye de gelecek! hala pek yakında!!!!!!!!!
                              İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• İlk olarak hsnkrcdg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzonspor.com.tr ye de gelecek! hala pek yakında!!!!!!!!!
                                sezon bitince gelir, daha cok bekleriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X