İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSendemi forma aldin
HAngi renk
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoftan mi aldın????
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma aldığında ts clupdan başka ismini yazdıracağın hiç bir yer yok zaten Trabzon ili dışında resmi olarak Ts clup'da yok yani trabzonda yuazdırdın yazdırdın yazdıramadın kalır öyle o forma eskiden sipariş vardı oda bitti yok.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaya isim istediğin yerden yazdırırsın. parasını verdikten sonra. ayrıca resmi TSCLUB istanbul haznedar da var.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Nike sponsorumuz oluncaya kadar hiç Nike ürünü almamıştım.
Ama sponsor olduktan sonra işler tersine döndü...
Bunu en iyi mağazalarda forma satarak temin eder Nike yetkilileri.
Yorum
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bole derblerde bordomaviden baska bıse gıtyylmez bnece onceden fb macında turuncu gıyıdk yakısmaz bııze bordomavi olucakYAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçektende turuncu giymeyen takım kalmadı ve bizim ilk giydiğimizdeki gibi popülütesi kalmadı,turuncunun hiç gereği yok bence üretilmesi bile hata.
Taraftar için üretildi zaten o forma sanırım.
Üretilmesi de hata değil bence, turuncu formayı severek giyen bir sürü taraftarımız var. Ben de sevmem ve almam ama giyenler var...
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefanatik gazetesinin bugünkü Avni Aker'de şov zamanı adlı başlığı
peki bu resimde ne var ?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar için üretildi zaten o forma sanırım.
Üretilmesi de hata değil bence, turuncu formayı severek giyen bir sürü taraftarımız var. Ben de sevmem ve almam ama giyenler var...
ve giyenlere de saygımız var tabiki.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar için üretildi zaten o forma sanırım.
Bu arada Roma'da outlette, 17,5 avro, turuncu ve bordo formanin düz hali yani, klup logosu olmayan reklamsiz hali, takim logosu olan formalar ise 45 avro.
Yani bizde 75 YTLye satmalari bu formalari bana fiyat olarak cok gibi geldi.There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
İlk olarak hsnkrcdg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor.com.tr ye de gelecek! hala pek yakında!!!!!!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum