sonunda temiz görünen bir logo ve renk karmaşası yaşamayan maviyi gördüğümüz için sevindik, aslında sağ ve sol frames da bulunan kulübümüz , üyelik, altyapı vs... bu küçük çerçevelerin ve içlerinde bulunan butonların üzerinde durulması gerekiyor. Bunların köşeleri sorunlu ve üzerindeki yazılar amatörce, Sayfanın kötü görünmesinin sebebi bu işçilik rezaleti. Bu bölümler üzerinde çalışma yapılmalı. Sayfa ve hücre BG leri koyu tonda renklerle boğulmuş sayfa kendi kendini boğuyor.
BMN anasayfada yapılan flash muhteşemdi yapan arkadaşın ellerine sağlık, bu tarz çalışmaları resmi site ile paylaşacak bir formül bulmak gerekiyor. Sonuçta bu işleri gönüllü olarak yapacak taraftar da bulunabilir. Bu çalışmaların resmi sitede yayınlanıyor olması şerefi ve mutluluğu da yeter diye düşünüyorum. BMN resmi site ile yarışır duruma geçmemeli, becerisi olan arkadaşların yönetimden ilgili kişiyle temasa geçilip çalışmalarının kullanılması yönünde harekete geçilmeli. Taraftar kendi resmi sitesini yapsın bunda kimse gocunmaz hatta tarihe geçilir. Böyle acizlik amatörlük ve rezillikler yaşamamaış oluruz.
Demem o ki; bannerler umarım bir başlangıç olur çünkü tek başına kurtarmayacağı açık
Yukarıdakini beğenmedim, ne font ne de renkler hiç bir haliyle güzel değil, çok sıradan duruyor.
İçlerinden bunu beğendim buradaki renk uyumu ve BG oturmuş,
Unutmadan 41. yıl logosu çok daraltılmış kullanılıyor, bir standart oluşturulsa o da oturacak, özellikle o logoyu daraltmamak için her yol denenmeli tüm banneri berbat edebiliyor. 41. yıl yazısı logo içerisine zorla sıkıştırılmış gibi durmaması gerekir, bakınca darlık hissi vermemeli bevel and emboss tarzı çalışma yapılırken logonun sağ tarafı erken geriye yaslanmış, bu da logonun o kısmından metalin eğilmesi gibi eğilme hissi vermiş, bütünlük açısınsan göze batıyor.
Yapanların ellerine sağlık emekleri için teşekkürler önceki rezillikten çok daha iyiler, eleştiri değil yapıcı olmak ve fikir vermek açısından bunları yazdım. İnş. çok daha güzel olacak her şey.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
siyah formalar çok güzel siyah formalarımızın olmasını isterdim çok
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Son iki fotoğraftaki formalar hakkındaki görüşlerimi yazarsam kendime ceza vermek zorunda kalacağım. İlki de "eh işte". Renkler dandik, tasarımdan ve Barca sempatisinden kurtarıyorlar...
google earth de binaları 3b hale getiriyorlar. türkiyede çok az olan bu uygulama için eziklerin ikisi kendi stadını yapmış. elele versek stadımızın yeni halini yüklesek nasıl olur? ben denerim ama bu işte daha iyi olan biri var mı? nike sayfasına tasarımlarla ilgilenen arkadaşlar yazıyor. o nedenle buraya doğru sorayım dedim. google sketch le avni aker i yapalım mı? yeni posterleri ile yeni tribünleri ile. sonra da yükleriz...
siyah forma bende var halen daha giyiyorum..Ben bu seneki formaları beğendiğimi zaten belirtmiştim inşallah seneye turuncu yerine siyah renk kullanılır
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum