Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar ben Ankaradan buradan alacagim:

Taraftar - Kızılay Şubesi
    Menekşe - 1. Sok. No: 12 / 217 - D Onur Çarşısı yanı Kızılay / Ankara (0312 424 18 87 – 6)

Burada Ne Zaman Cikacak Formalar???
    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• bende biraz yorumları okudum yabancı sitedeki başlıkta 'türkiyede istanbul dışından çıkan büyük takım 4 büyük ten biri! diye başlıyor.yorumlarda ise öyle gülen dalga geçen falan yok sadece neden 5 forma diyorlar hadi ikisi avrupa olsa yinede çok diyorlar zaten haklı olarak bizide avrupada devamsız olarak görüyorlar bence haklı oldukları tek konu bu katılmada edemeyeceğim ama dalga geçmiyorlar mantık yürütüyorlar

Yorum

• İlk olarak serdar avcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kim nederse desin bu formalar benim hiç ama hiç hoşuma gitmedi, birkere bizim renlarimiz bordo mavi ,beyaz ve turuncu neyin nesi,

barcelona'nın çubuklu formasına özenmesini biLiriz. barcelona'nın renkLeri turuncumu yoksa sarımı? iki renktede formaları var
        7
        Cngz_61

Yorum

• işte taraftar bu !!!

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar ben Ankaradan buradan alacagim:

Menekşe - 1. Sok. No: 12 / 217 - D Onur Çarşısı yanı Kızılay / Ankara (0312 424 18 87 – 6)

Malesef Trabzon dışındakiler için şu haberi aldım:

"Trabzon'u bir halledelim, rahatlayalım. Daha sonra oralara geleceğiz."

Tarih belli değil yani..

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar ben Ankaradan buradan alacagim:

Oraya formalar gelince beni arayacaklar.

Ben özel msj atarım sana
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ben basdan cok kötü bulmustum formaları. fakat bu resımlerden sonra gayet güzel formalar. Sadece bızım Cubuklu forma eksık. 5 FORMA olması süper cünkü bazen 3 forma da olsa 3 ünü de begenmeme ıhtımalı var. 5 formadan hıcbırını begenmeme ıhtımalı cok daha kücük. Allahın ıznıyle pazartesı Istanbul haznedar dan hem forma hem sort hem corap hem de antrenman ürünlerı alacam sonra dogru almanyaya. 6 forma sıparıs var arkadaslardan almanyadan... Bızım orda sımdıye kadar 17 almanda da ts forması var ve cogu artık ts lı oldu:d. Artık bızım orda TRABZONSPORUMUZU tanımayan yok.

Yorum

• İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  işte taraftar bu !!!

hepsi birbirinden yakışıklı çıkmış maşallah

Yorum

• istanbula ne zaman gelir acaba

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• afs önceki yorumlarınızda bunların asıl formalar olmadığını futbolcuların giyeceği asıl formaların daha sonra çıkacağını okudum yanlış hatırlamdıysam
                      O iş nasıl olcak anlamadım 85 ytl lik taraftar forması mı olur
                      Daha açık anlatırsanız sevinirim.
                      Bende turuncudan almayı düşünüom bu arada yalnız birisi turuncu formalarda diğer formalardan farklı arma kullanılmış dedi daha küçük boyuttaymış,niye öyle bir şey yapmışlarki

Yorum

• En sağdaki biraz kilo versin. Forma bile tanıtabilirler

Yorum

• Nike mağazalarında da satışa çıkarıldı mı acaba?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nike mağazalarında da satışa çıkarıldı mı acaba?
                            forum trabzon'da satışa başlamıştı
                            ama diğer mağazaları bilmiyorum

Yorum

• Koskoca nike ' in trabzonspor icin yaptıgı formalara bak. Arkadaslar lütfen objektif olun sizce bu formalar üzerinde cok calısılmıs emek verilmis formalar mı cok sıradanlar bu kadar kötü olabilirdi zaten. Büyük hayal kırıklıgını ugradım . Bende yeni forma cıksada alsam diyodum. Bu formaları gordukten sonra eski formamla devam bu sene ...
                              4 büyük yok!!! tek büyük TRABZONSPOR!!!!!!

Yorum

• ben bıldıgım kadarıyla formalar bugün ıstanbula geldı bıle. Bende Pazartesı gıdecem haznedar Istanbuldakı Ts club a. Carsamba da almanyaya ucuyoz zaten. Formasız gıdecem. tam 6 yıldır her yıl yenı forma ve sortunu alıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X