Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Nike; çok kaliteli ürün üretiyor. Italya milli takim formasini almistim bundan 9 yil önce. Hala ilk aldigim günki gibi duruyor. Ama gelin görünki, dizayn konusunda Nike her takima ayni kesimde ve sekilde forma sunuyor.

Lotto; Akçaabat Sebatspor'un süper ligdeyken sponsoruydu. Açikcasi çok fazla begenmemistim.

Kappa; Suana kadar aldiklarim içinde en iyisi gibi geldi bana. Kesimi, kumasinin kalitesi, dizayni gerçekten çok güzeldi. Anlasma devam ediyorsa, baska firmaya gidilmemeli kappa ile anlasmayi uzatarak gelir saglanabilir.

Yorum

lotto ve nike yapacagi formalar bizimkinden kaliteli ve daha fazla kazandiracaksa neden olmasin

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
        <T>
        <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

yalniz su var nike iyi para kazandirabilir ama formalar çok pahali olacak

birde nike anlasma yaptiumi çok kati kurallari oluyo yani tüm ürünleri ben yapacam diyomus o zaman tüm ürünler ates pahasi olacak. yani ara ara 2-3 parça ürün alanlar ancak 1 parça alacaklar.</TD></TR>
        <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
          <T>
          <TR>
          <TD vAlign=bottom>
          <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
          <T>
          <TR>
          <TD></TD></TR>
          <TR>
          <TD></TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
          <TR>
          <TD></TD>
          <TD vAlign=top bgColor=#c73e39></TD>
          <TD colSpan=4></TD></TR></T></TABLE>
          Kappa olsun. Bordomaviye daha
          iyi yakisiyo. Bne sahsen Ts Club
          kendi ürünümüz diye her ne kadar
          sevmemis olsam da begenmedigimi
          belli etmemistim. Evet Kappa ya
          dönülsün.
          Kaplan'a KAPPA yakisir.
          hobisi amatör fotoğrafçılık >>
          .

Yorum

cubuklu formalari düyaya adidas tanitti ,bence adidas olsun ,adidas ile birlikte cubuklu formalrimiz bir o kadar daha güzel olacaktir ...

adidas milli takimin sponsuru iken cok güzel formlarimiz vardi ,nike geldi formlarimiz özelligini kaybetti

kappa ,umbro,lotto ,diadora,uhlsport reebok hepsi kalitesiz formalar

su anda dünyada adidas ve nike birinci sira dalar ,sonra puma geliyor

ihsanbayran

Yorum

ankaraspor nike giyiyo çarsaf gibi... admlarin üstünde duruyo...

bir yandan barcelonanin formasi geliyo aklima diger taraftan diadorali roma formasi bence bize hos gider tasarimlarini seviyorum ama kalitesini bilmiyom....

yönetim nike seçerse satis patlamasi yapar diim...ekmek satar gibi satar ama tsclub bitirilmemeli bir arkdasin yorumu vardi fenerrum gibi yapilsin anteraman ürünlerini tsclub versin formayi seçecegimiz firma...
              [ille d' 7]

Yorum

kappa olmasin

bide söle adam gibi bi çubuklu bi forma olsun

simdiki formalar da güzel herhalde trabzon tarihinde en çok sattigi forma bu yeni çikanlardir ....

bence böle daha ii......direk kulup kazansin parayi
                yattara show will continue.....................

Yorum

Hangi firma olursa olsun artik 40 ytl den forma almayi unutalim. En az 65-70 veririz gibime geliyor.

Benim gönlümden de Nike geçiyor...
                  FxY

Yorum

N

I

K

E

Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

Beyler Ts Club Ile Formalarimz Ucuz Olunca Kapis Kapis Gitti Rahatlikla Alindi.. 3 Kalitede Sunuldu Formalar. Ama Nike Olunca Forma Satislari Azalacaktir. Ts Club Kalip Yan Ürünleri ÜRetebilirler. Nike Formalar Bildiginiz Gibi Hem Kaliteli Hemde Cok Orjinal Forma Satis Anlaminda Kulüp Yeterli Randumani Alamayabilir.

Yorum

Bence Ts formalarizaten pahali, eger fiyatlar daha yükselirse satis çok azalir.
                        Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

İlk olarak mensure 61 tarafından gönderildi
                          Bence Ts formalarizaten pahali, eger fiyatlar daha yükselirse satis çok azalir.

Pahalimi [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Yapma Ya 29 Milyona Forma Nerede Var Orjinal Formalar 29 dan Basliyo

Yorum

lotto ayakkabi firmasidir, batinca tekstile girdi. bu yuzden nike daha iyi. ama en iyisi kappa.bu senekiler ise kötü malesef. bu arada hava katacak bir forma yapsinlar. taraftara sorsunlar bence mükmmel sunumlar cikar.

Yorum

İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                                Yapma Ya 29 Milyona Forma Nerede Var Orjinal Formalar 29 dan Basliyo

Ben hiç 29 milyona almadim. Ben kendim için söylemedim, ben sen veya baskasi alabilir ama her istiyen malesef alamaz. Mesela yegenlerime ben aliyorum hepsi benden istiyor [img]smileys/smiley19.gif[/img]ben hangisine yetisiyim, ben çalisan biri diyilim yinede en iyilerini aliyorum onlara [img]smileys/smiley17.gif[/img]takimim kazansin diye [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                                Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X