Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben cubuklu formayi siddetle istiyorum, gerisi bence idare eder.... ama beyaz formanin hakkini vermek gerek, cok güzel, mavi short ile cok güzel olur.... ama digerleri pek yaramiyor.... bence formalarimiz söyle olmali:

1. cubuklu forma
    2. beyaz forma
    3. song + saminin giydigi forma
    4. turuncu (türkiye kupasi, hazirlik maclari....)

budur, bence cubuklu forma bize sart, lütfen isteklerimiz yerine getirlsin, ne olur allahim

ayrica, farkina vardimda.... trabzonspor.org.tr nike forma haberini degistirdi ya, hane serkanli fotoraflari kaldirip 3 tane foto koydular ya, orda formanin kolunda extra nike logosu var, ayrica resimde sol alt kösede birsey daha var, ve en önemlisi AVEA yazisi göbekde durmuyor.....daha yukari ceklimis, bence yönetim formalar tam olmadan bizim merakimizi dindirmek icin hemen gösterelim dedi ama bu olay cok kötü oldu malesef
    En son Emo91 tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 00:40.
    En büyük TS

Yorum

• bunlar numuneliktir gereken mailleri vs vs gönderilip eğer bizim görüşümüze önem veriliyorsa bişeyler yapılabilir kanımca!
      ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
      ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belki de sadece bir Nike mağazasıdır.
        Sponsorluk anlaşması tek bir mağazayla olur mu yahu hemde koskoca nike'in adını kullanarak.

Neyse fazla kurcalamayalım formalarımızı alalım
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• arkadaslar formaları az önce gördüm ve şok oldum adeta.kumaş kalitesi sıfır,aston villa formalarına benzetenler var ama gerek kumas kalitesi bakımından gerekse tasarım baskımından aston villa formalarıyla uzaktan yakından alakası yok bizim formaların.ayrıca şortlar dedemin donundan bile daha basit.o ne ya o şortlardan bizim perşemde pazarında ne alırsan 1 ytl reyonlarında mevcut.80 ytl ben bu formalara vermem arkadas.adam gibi forma yaptırsın bu yönetim.milyonlarca kişi aptal yerine konulamaz
          √ OKAN™ 1987

Yorum

• Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• Nike Gerçekten bizi hayal kırıklığına uğrattın ....
              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar formaları az önce gördüm ve şok oldum adeta.kumaş kalitesi sıfır,aston villa formalarına benzetenler var ama gerek kumas kalitesi bakımından gerekse tasarım baskımından aston villa formalarıyla uzaktan yakından alakası yok bizim formaların.ayrıca şortlar dedemin donundan bile daha basit.o ne ya o şortlardan bizim perşemde pazarında ne alırsan 1 ytl reyonlarında mevcut.80 ytl ben bu formalara vermem arkadas.adam gibi forma yaptırsın bu yönetim.milyonlarca kişi aptal yerine konulamaz
                Gördüm derken ...

Temas ettin mi ...

Canlı canlı gördün mü ??? ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

süperr çok güzel oldu bu
                  ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                  ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gördüm derken ...

Temas ettin mi ...

evet canlı canlı gördüm temas ettim.resmen naylon
                    √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet canlı canlı gördüm temas ettim.resmen naylon
                      Teşekkür ederim kardeşim ...

Şimdi görmeden yorum yapıyor diyen arkadaşlar bu mesajları da okusunlar ...

Dediğim gibi illa ELLEMEYE gerek yok herşey ortada ...
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Beğenmediğimiz Pumaya bak hele

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Togo forması ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gördüm derken ...

Temas ettin mi ...

yeter kardeşim tamam kötü çok kötü bunları defalarca yazınca ne geçiyor elinize?
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeter kardeşim tamam kötü çok kötü bunları defalarca yazınca ne geçiyor elinize?
                              Bilinçlen eyy tepkisiz Trabzonspor taraftarı ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• usaklar bence nayk i bir sekilde protesto etmemiz lazim
                                bunun bence en mantikli yolu ts club lara akin etmek ve forma yerine ts club in urettigi urunlerden alabildigimizce satin almak
                                hem klube daha fazla katki yapmis oluruz
                                hem nayk belki bu isi ciddiye alir alamazsa da birakir
                                biz de maclara eski ve daha guzel formalarla geliriz
                                Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X