bu sene macronun beğendiğim forması pek olmadı. tasarım bakımından geriye gidiyorlar. (bizim çubuklu hariç)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Bu mavi forma Napoli formasını andırıyor. Formanın gerçekte mavi tonu bu şekildeyse gerçekten çok iyi. Napoli efsanesi Hamsik'e bir jest olmuş gibi oldu. Hem de nostalji forması.
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Tanitim videosu nerede?
Iki forma da satiliyor ama onlari tanitacak video yok ortalikta.
Yorum
-
Arkadaslar, esofmanlarin ve formalarin resim ve fiyatlarini paylasirmisin? Yurtdisindan girdigim an euro fiyatlari yaziyor.
Hazirlikli gelelim[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, esofmanlarin ve formalarin resim ve fiyatlarini paylasirmisin? Yurtdisindan girdigim an euro fiyatlari yaziyor.
Hazirlikli gelelim
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok ürün var birkaç tanesini atayım 3 aşağı 5 yukarı fiyatları anlayın diye
https://i.ibb.co/KFYrTc7/4.jpg
Cok tesekkür ederim renktas, var ol
Formalara eyvallah ama esofmana 2200 tl cok[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak BombaciMulayim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2,200TL bir eşofman???
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]21622[/ATTACH]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum