Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben bu sene izine gelemiyorum bide o cikti gardas
    ben Alamanyada Heidelberge yakin biryerlerdeyim...

e-mail iel formalari yollarsan sevinirim.. teknoloji okadar gelistiki hic sorma.. .
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben bu sene izine gelemiyorum bide o cikti gardas
      ben Alamanyada Heidelberge yakin biryerlerdeyim...

e-mail iel formalari yollarsan sevinirim.. teknoloji okadar gelistiki hic sorma.. .
      hocam maca gidiyormusun? bremen - TRABZONSPOR orya gelirsen anca benim alcam formayi görüsün
      Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• bremen macinda en az bi forma alirim fitbolcularimizdan

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bremen macinda en az bi forma alirim fitbolcularimizdan
          futbolculardan da al ama paraylada al ha
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Merhaba Arkadaslar,

ben Avusturyadan bu Forumu, dogrusu bu konuyo Sayfa 60 dan beri takip ediyorum, ama bir türlü üye olmadim..
            Sormayin niye

Neyse yeni Formalar hepimize hayirli olsun...

Bende illaki almayi düsünüyorum, Kulübe bizim de katkimiz olsun!
            Ama Trabzonspor.com.tr nin Programlanmasini hic begenmedim, ve ordan almak mümkin de olmaz herhalde... cok masrafli cikar diye düsünüyorum...

Ama öyle yada böyle en az 3-4 Forma getirtirecem buraya 2 tane tek kendime
            Cok merak ediyorum Nike Formalarini, ve bizimkilerin becerisini (Amblemi yapistirma bakimindan )

Hadi hepinize hayirli Geceler!

Yorum

• Formalar Olimpiyat stadında tanıtılacak diye duydum arkadaki sayfalardan

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                futbolculardan da al ama paraylada al ha
                bilet parasina bi forma

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  formanin tanitimi olmadan sanmiyorum yarin satisa ciksin

ayrica sirf koliler geldi diye ertesi gun satisa sunulcagini kim dedi, hem kolinin icinde ne var gördünmü

sahsen ben inanmiyorum yarin satisa cikacagini
                  1-Ordaki elemanların bu akşam mesaiye kalcaz rafları dizecez lafını duydum..
                  2-Görevli açtığım kolide önümü keserken gülerek yarın dedi..
                  yeterince anlaşılır olmadıysa yarın resimde çekerim!!!
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Hayirli olsun en sonunda cikiyor demek formalar ..

Haber veren arkadasada tesekkürler .

Yorum

• sabır taşına döndük vallaha....bir an önce çıksın da alalım yaaa...inşallah hemen ts club internette çıkar

Yorum

• Taraftara müjde

TRABZONSPOR, TS Clup mağazalarında taraftar için imza günü düzenleyecek. Bordo-mavili taraftar, cuma ve cumartesi günü aldıkları ürünlerini mağazalarda futbolculara imzalatabilecek. İlk isim Yattara olacak.
                        kaynak fotomac
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Kesin bi çıkış tarihi verseler TS club önünde yatardık. Tüm dünya duyardı TS nin formalarının çıktığını. Millet Harry Potter için sırada beklio bizim formalarımızın neyi eksik?
                          İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• İlk olarak chelles61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftara müjde

TRABZONSPOR, TS Clup mağazalarında taraftar için imza günü düzenleyecek. Bordo-mavili taraftar, cuma ve cumartesi günü aldıkları ürünlerini mağazalarda futbolculara imzalatabilecek. İlk isim Yattara olacak.
                            kaynak fotomac
                            İşte bu çok iyi bir haber ama yeni formalara imza attırılsın orda güvenlik görevlileri fln bulunsun zaten kesin olurda ama kesinlikle yeni ürünlere imza attırılsın formalar t-shirtler polar lar vs.vs. geç kalınmış bir proje satışlarımızı kesinlikle etkileyecektir birde bir an önce ts clupın büyütülmesi lazım mevcut olduğu yerden çok daha geniş bir yere geçiş yapması lazım

Yorum

• hehehe ya ben gece gece afalladımmı , banamı öle geliyo yoksa bugün formalar satışa felanmı çıkıyo ?
                              bi daha gece pc başına geçmicem !! =)
                              pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak hsnkrcdg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kesin bi çıkış tarihi verseler TS club önünde yatardık. Tüm dünya duyardı TS nin formalarının çıktığını. Millet Harry Potter için sırada beklio bizim formalarımızın neyi eksik?

ççççççççç

ilk forma alanla da röportaj yapsınlar abi...
                                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X