Maci izlerken saha da çubuklu forma giydigimizi anlamak çok zor yakin çekimler olmazsa, mavi sort ve konç,ya da beyaz sort ve koncttan başkası tercih edilmemeli .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Geçmiş dönemlerde maviyi koyulaştırırdık. Bu sefer bildiğiniz fener laciverti kullandırtmışız. Allah akıl, fikir versin. Ne bitmez çilemiz varmış arkadaş.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Yahu bu formanın kolunu biraz daha uzun yapsalar dizine inecek milletin.
Resmen rakip oyuncuyu tutsun yavaşlatsın diye uzun parçalı bırakılmış.
Kulüp acilen bu futbolcu formalarını değiştirsin. Kolları liralık kısaltarak mı bilmem. Bu kol olmaz. Keza formalar bol.
Millet oyuncusu tutulmasın diye tayt gibi forma yapıp topçuyu yağıyor bizimkiler de forma kolları uzun ve bol omzundan rakip tutsun yavaşlatsın diye herhaldeİnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Formaların kollarının uzun olması şıklık katıyor formaya. Kappa'nın yıllardır kullandığı kesimler. Güzel olanı bozmasınlar. Formaların kesimleri güzel sıkıntı kumaş kalitesinin yeterince nefes alan kumaş olmaması ve tercih edilen renkler sadece.
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın bordosuyla şortun rengi farklı. Bu set olmadı.
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Beyaz şort ile kombin edilmeli.En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 30.08.2020, 18:15.
Yorum
-
VESTEL yazısı geçen sezon kocaman değildi. Bana göre ideal ölçü Macron logosu ile Trabzonspor armasının genişliğini taşmamalı göğüs sponsorunun.
Formanın dengesini bozuyor logonun bu kadar bağırmasına gerek yok.
En son a f s tarafından düzenlendi; 31.08.2020, 00:50.
Yorum
-
Ts club a gittim siyah formadan aldım. Yeni sezon 3 formanın da kumaş kaliteleri geçen senekilere göre çok daha iyi. Çubuklunun kumaşı biraz daha naylonumsu.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 31.08.2020, 14:12.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum