Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maci izlerken saha da çubuklu forma giydigimizi anlamak çok zor yakin çekimler olmazsa, mavi sort ve konç,ya da beyaz sort ve koncttan başkası tercih edilmemeli .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ah ne olurdu şu seti kendi renklerimizde görseydik.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Geçmiş dönemlerde maviyi koyulaştırırdık. Bu sefer bildiğiniz fener laciverti kullandırtmışız. Allah akıl, fikir versin. Ne bitmez çilemiz varmış arkadaş.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Yahu bu formanın kolunu biraz daha uzun yapsalar dizine inecek milletin.

Resmen rakip oyuncuyu tutsun yavaşlatsın diye uzun parçalı bırakılmış.

Kulüp acilen bu futbolcu formalarını değiştirsin. Kolları liralık kısaltarak mı bilmem. Bu kol olmaz. Keza formalar bol.

Millet oyuncusu tutulmasın diye tayt gibi forma yapıp topçuyu yağıyor bizimkiler de forma kolları uzun ve bol omzundan rakip tutsun yavaşlatsın diye herhalde
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Formaların kollarının uzun olması şıklık katıyor formaya. Kappa'nın yıllardır kullandığı kesimler. Güzel olanı bozmasınlar. Formaların kesimleri güzel sıkıntı kumaş kalitesinin yeterince nefes alan kumaş olmaması ve tercih edilen renkler sadece.

Yorum

• Trabzonspor'umuzun formalar bu sezon genel olarak iyi olmuş, 3 formayıda alacağım...

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formanın bordosuyla şortun rengi farklı. Bu set olmadı.
                Eğer terleme nedeniyle forma rengi değismediyse çok net ton farkı vardı. Maviden çok bordo gözüme battı dünkü maçta.

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Çubuklu formanın altına bordo şort iyi gitmiyor. Çubuklunun altına beyaz şort giyilmeli.

Yorum

• Beyaz şort ile kombin edilmeli.
                    Ekli dosyalar
                    En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 30.08.2020, 18:15.

Yorum

• VESTEL yazısı geçen sezon kocaman değildi. Bana göre ideal ölçü Macron logosu ile Trabzonspor armasının genişliğini taşmamalı göğüs sponsorunun.

Formanın dengesini bozuyor logonun bu kadar bağırmasına gerek yok.

En son a f s tarafından düzenlendi; 31.08.2020, 00:50.

Yorum

• Vestel yazısının altına forma yapmışız sanki... Tamam sponsor oldunda kardeşim formayla bi uyum göster ya renk desen yok yazı boyutu desen utanmasalar Işıklı tabela takacaklar formalara pes.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• 2 tane forma aldım. Kaç gündür hevesle bekliyorum. Gel gör ki bir tanesinin Türk bayrağı direk elime geldi, diğerinin ise yarısı tutuyor. Çok mu zor bu işi düzgün yapmak anlamıyorum.

Yorum

• ben size şöyle anlatayım nıke bize yıllarca o kadar kötü formalar yaptıki şuan makronun sıradan formaları gözümüzde çok güzel görünüyor oysaki gerçekde macronun bize yaptığı formalarıda çok kaliteli değil kumaş kalitesine hiç girmiyorum bile.

Yorum

• Ts club a gittim siyah formadan aldım. Yeni sezon 3 formanın da kumaş kaliteleri geçen senekilere göre çok daha iyi. Çubuklunun kumaşı biraz daha naylonumsu.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 31.08.2020, 14:12.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Samsunspor maçında görüldü ki renk seçimi kötü değil, çok kötü. Önceki yanlış tercihleri baz alıp kendince "efsâne" üretmeye çalışan kafalara sevgiler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X