Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben çok begeniyorum diyemem lâcivert koyu bordo falan ama milletin begendigi mâviyi de anlamiyorum, ki mâvi degil resmen turkuaz... m city "mâvi"si olsa herkes sevinçten uçacak valla ben de bunu anlamiyorum asil bizimle ilgisi olmayan renkler onlar, tipki staddaki vip kisminin koltuklari gibi, güzel renk ama bizimle alâkasi falan yok, kurumsal renge falan da baslarim hikâye onlar ne kurumsali yaa her seyimiz kurumsal da bi o kaldi...

eski takimlari diyorsunuz, chelsea'nin eski mâvisi sönük gri gibi bir sey neredeyse, simdi parliyor,, gs desen eari kirmizi idi turuncu bordoya evrildi... kimse de dert etmiyor bize ne oluyor anlamadim
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bence forma gayet güzel, ama böyle yıllardır kullandığımız renk tonundan farklı bir renk tonunda forma yapıyorsan bu forma alternatif forma olmalı.

Beyaz şort ve bordo-mavi tozluk ile güzel bir hava katılabilir formaya.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunu andırıyor.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bütün suç halıda.

Halı daha farklı olsa forma da güzel gözükürdü.

Yönetim halıyı daha inovatif seçmeliydi.

Yorum

• Daha önce formaları altta yorgan fonuyla görüyorduk. Bu sefer halı fon olmuş. Kol ve yaka detayı güzel.

Yeni sezon antreman kitleri ve eşorfman takımı bayağı ses getirecek gibi.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bari beyazı çubukluyla kombine etseler.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Forma bu ise cok begendim. Cogu arkadasin da belirttigi gibi beyaz sort ile harika duracak.
                  Her sene de ayni tantana. Dogru düzgün bir tanitim olmadan yerin dibine sokulur. Sunumdan sonra eh iste denir.
                  Maclarda hele hele derbilerde giyip galip gelince de harika olur.
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Beyaz sort çubuklu ile kombin olunca nedense daha hoşuma gidiyor ama bu mavi tonuyla olurmu bilmem

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• 61saat'in haberine göre kupa finaline beyaz forma ile çıkılacakmış.

Yorum

• Anlamadım.

Koyu mavi renkli forma alternatif olmalı, asıl forma değil di mi bu?

Yorum

• Ne iğrenç bir renk öyle
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• forma harika olmuş. 5-6 senede bir bu renk kullanılmalı.

formayı tam gören biri arkası çubuklu mu değil mi bunu söyleyiverse keşke
                            En son Murathan tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 18:16.

Yorum

• İlk defa adamakıllı temiz bir çubuklu forma çıkardık onunda renkleri bordo-lacivert 🤦*♂️

Forma yakasıyla, 'simetrik' olmasıyla, detaylarıyla muhtemelen ts tarihinin en iyi çubukluları arasına girecek, ama renkler...

Kulübün renkleri siyah-beyaz olsa da şu işkence son bulsa. "Eskiden böyle giymişiz" Sanki bundan önce orijinal renklerimize sadık kalınıyor, bu 'hassasiyetle' yaklaşılıyor da arada 1 sene orijinal renklerimize ara vermeye karar vermişiz gibi

Yahu "büyük kulüpler" arasında çoğunlukla dünyanın en kötü formalarını çıkarıyorsun, formaları her seferinde becerip kullanamadığın dünyanın en güzel renkleri kurtarıyor senin ne haddine bu renklerle oynamak. Sanki forma işini aşmışsın, en iyilerini yapmışsın da artık kesmiyor yeni şeyler arıyorsun. Tamamen tanıtımı sayesinde sükse yaratan bir forma çıkardılar diye biz bu işi kaptık gibi mi düşünüyorlar acaba.

Neyse belki karabükspor taklidi yaparak hakemleri kandırmaya çalışıyoruzdur
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                forma harika olmuş. 5-6 senede bir bu renk kullanılmalı.

formayı tam gören biri arkası çubuklu mu değil mi bunu söyleyiverse keşke
                                Arkası çubuklu olamıyor kurallar var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X