Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah mavinin tonu böyle değildir dicem ama hiç sanmıyorum. Puamalı yıllara geri döndük. Çok kötü ton. Çok çok kötü.

Ayrıca parçalı forma kimin aklına geldiyse o kıt aklına milyonlarca taraftarı esir edenin aklına...
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Parçalı formanın kolları da farklı renk. Altından içlik giyinecekler bir kolu ayrı bir kolu ayrı olacak. Bütün sene galatasarayın formalarında kıl oldum buna bizimkiler de yaptı.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ertuğrul Doğan
        ‏
        [MENTION=17940]ErtuGrul[/MENTION]Dogan61
        3 dk.3 dakika önce
        Daha fazla
        Yeni sezon formasıyla çekilmiş bir fotoğrafım henüz yok. Çünkü bu vakte kadar büyük bir titizlikle saklamıştık. �� Madem artık aleni; şunu söyleyebilirim ki formaların hepsi şahane. Ama parçalı benim açık ara favorim diyebilirim.

Yorum

• 61473947_2567401473291495_8776778627292332032_o.jpg
          acaba bi fake gelirmi yönetimden anlamadım ama biraz manidar bir paylaşım yaptı yönetim sızdırılanlar formalar fake çıkıpta satışa çıkanlar değişik oluyormuş var ya dur dur fazla hayalperestlik oldu sanırım birkaç hafta önce de yazmıştım macronun yeni sezon tasarımlarında hayal kırıklıkları gördüğümü üzerinde trabzonspor logosu olduğu sürece o formalar alınacak... bence formalardaki macron yazısı logosundan daha iyi görünüyormuş bunu net olarakda görmüş olduk formalar bi sahaya insin daha çok beğeneceğimizden eminim... olaya biraz da yapıcı bakmamız lazım biz ne formalar gördük kahır tablosu gibi...
          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• formalar süper.

70li yillari andiriyor. Polo tarzi.

Parcali formadaki gizli cubuklar güzel detay

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu an fotoğrafı yüklemekte sorun yaşıyorum ancak Trabzon merkezdeki TS Club'da kurumsal renklerimizin bir fotoğrafını koymuşlar kodlarıyla beraber burada

Bordo: 19-1650 tpx
              Mavi: 15-4323 tpx şeklinde belirtilmiş.
              20190531_183631.jpg
              O zaman böyle olur renkler geçen sene ile aynı gibi

Yorum

• Yorum

• Forma işinde bir şey mi dönüyor.

Hüseyin fotoğrafını paylaşmış ama bakalım ne çıkacak
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yönetim ters köse mi yapacak acaba?

Yorum

• Ters köşe olsa olsa yönetim olmuştur ancak. Formalar güzel değil muhabbeti dönünce öyle bir paylaşım yapılmıştır sadece. Profesyonel fotoğraf çekimlerini bekleyin demek istiyorlar.

Yorum

• Bir şeyler dönüyor ama
                        20190531_200438.jpg

Yorum

• Bugün tanitim videosunu yayinlamadiklarina göre, yarin kesin baska forma cikacak.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ters köşe olsa olsa yönetim olmuştur ancak. Formalar güzel değil muhabbeti dönünce öyle bir paylaşım yapılmıştır sadece. Profesyonel fotoğraf çekimlerini bekleyin demek istiyorlar.
                            ben de böyle düşünüyorum. Umarım yanılan biz oluruz da bir tık daha özenli görünen tasarımlarla karşılaşırız.

Yorum

• Formalar sizanlar ancak öyle göründüklerine bakmayın sonuçta ışık duruş çekim kalitesi diye bir şey var pişman olursunuz
                              Özerli sızan formayı hatırlayan varsa ona da ne yorumlar dönmüştü burda

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X