İlk olarak emrejt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Screenshot_2018-06-03-22-11-25-348.jpgSızan formalar yalanlandı ama galiba formalarımız bunlar.
Yorum
-
İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakası da bu şekilde mi olacak mavi formanın? Ayrıca Lüksemburg'a da aynı formanın yapılmış olması mavi formanın bize özel olmayacağı anlamına geliyor bir nevi katalog gibi.
Yorum
-
İlk olarak Hasan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene 2018 ve hala ergenler gibi sosyal medyada popüler olabilmek uğruna Trabzonspor'un marka değerine zarar veren yöneticilerimiz mevcut.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir defa aktif Facebook kullanması bile tuhaf [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Her markanın kendi tescilli tasarımları ve kalıpları var. Mesele bizi özel yapacak forma kültürümüzü yansıtacak doğru modellerin seçimi. Her sezon Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı model setin içinde bordo veya mavi ağırlı yer almalı. Çubuklu bordo ağırlı ise mavi parçalı, çubuklu mavi ağırlıklı ise bordo ağırlıklı parçalı forma, bu kadar basit.
KaydetKaydetEn son a f s tarafından düzenlendi; 03.06.2018, 23:22.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdama dedim ki formalar tamam tamamda paylastiginiz gorsel nike kalibi uzerine yapilmis orjinal gorsellerii yada direk tanitimi gorseydik dedim direk engel)
Yorum
-
Dünya kupasında şov yapacak Nike
Benim favorim Fransa'nın formaları
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Her markanın kendi tescilli tasarımları ve kalıpları var. Mesele bizi özel yapacak forma kültürümüzü yansıtacak doğru modellerin seçimi. Her sezon Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı model setin içinde bordo veya mavi ağırlı yer almalı. Çubuklu bordo ağırlı ise mavi parçalı, çubuklu mavi ağırlıklı ise bordo ağırlıklı parçalı forma, bu kadar basit.
KaydetKaydet
Yorum
-
Nike tarafından tasarlanan ve pazarlanan Nijerya 2018 Dünya Kupası formaları ve ürünlerine müthiş bir ilgi var. İç saha forması internet mağazasında satışa çıktığı gibi tükendi.
KaydetKaydet
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdama dedim ki formalar tamam tamamda paylastiginiz gorsel nike kalibi uzerine yapilmis orjinal gorsellerii yada direk tanitimi gorseydik dedim direk engel
Beyaz şort üretilmedi ama yönetici beyaz şortlu tasarımı atıyor.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Macron u bir ben mi beğenmiyorum. Benim için en kral forma Adidas formalarıdır. Bu yıl forma almıcam görünen o. Nasipse inşallah kızım olacak bebek kıyafeti alırım artık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum