Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yakası da bu şekilde mi olacak mavi formanın? Ayrıca Lüksemburg'a da aynı formanın yapılmış olması mavi formanın bize özel olmayacağı anlamına geliyor bir nevi katalog gibi.
    Karma bir formamiz olacak sadece yan deseni bizimkin den yaka farkli yaka gomlek yaka

Yorum

• Screenshot_2018-06-03-22-11-25-348.jpgSızan formalar yalanlandı ama galiba formalarımız bunlar.

Yorum

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yakası da bu şekilde mi olacak mavi formanın? Ayrıca Lüksemburg'a da aynı formanın yapılmış olması mavi formanın bize özel olmayacağı anlamına geliyor bir nevi katalog gibi.
        Karma bir formamiz olacak sadece yan deseni bizimkin den yaka farkli yaka gomlek yaka

Yorum

• Sene 2018 ve hala ergenler gibi sosyal medyada popüler olabilmek uğruna Trabzonspor'un marka değerine zarar veren yöneticilerimiz mevcut.
          Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, yüksek sesle "Trabzon" ulan!

Yorum

• İlk olarak Hasan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sene 2018 ve hala ergenler gibi sosyal medyada popüler olabilmek uğruna Trabzonspor'un marka değerine zarar veren yöneticilerimiz mevcut.
            Bir defa aktif Facebook kullanması bile tuhaf [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir defa aktif Facebook kullanması bile tuhaf [emoji23]

Adama dedim ki formalar tamam tamamda paylastiginiz gorsel nike kalibi uzerine yapilmis orjinal gorsellerii yada direk tanitimi gorseydik dedim direk engel

Yorum

• Her markanın kendi tescilli tasarımları ve kalıpları var. Mesele bizi özel yapacak forma kültürümüzü yansıtacak doğru modellerin seçimi. Her sezon Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı model setin içinde bordo veya mavi ağırlı yer almalı. Çubuklu bordo ağırlı ise mavi parçalı, çubuklu mavi ağırlıklı ise bordo ağırlıklı parçalı forma, bu kadar basit.

Kaydet
                Kaydet
                En son a f s tarafından düzenlendi; 03.06.2018, 23:22.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adama dedim ki formalar tamam tamamda paylastiginiz gorsel nike kalibi uzerine yapilmis orjinal gorsellerii yada direk tanitimi gorseydik dedim direk engel
                  )

Yorum

• Dünya kupasında şov yapacak Nike

Benim favorim Fransa'nın formaları

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Her markanın kendi tescilli tasarımları ve kalıpları var. Mesele bizi özel yapacak forma kültürümüzü yansıtacak doğru modellerin seçimi. Her sezon Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı model setin içinde bordo veya mavi ağırlı yer almalı. Çubuklu bordo ağırlı ise mavi parçalı, çubuklu mavi ağırlıklı ise bordo ağırlıklı parçalı forma, bu kadar basit.

Kaydet
                      Kaydet
                      Şort çok güzelmiş.Bakalım bizimde böyle mi,sormam lazım.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Nike tarafından tasarlanan ve pazarlanan Nijerya 2018 Dünya Kupası formaları ve ürünlerine müthiş bir ilgi var. İç saha forması internet mağazasında satışa çıktığı gibi tükendi.

KaydetKaydet

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Görsel elden ele gide gide zaten canı çıkmış.
                          Beyaz şort üretilmedi ama yönetici beyaz şortlu tasarımı atıyor.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bu Macron u bir ben mi beğenmiyorum. Benim için en kral forma Adidas formalarıdır. Bu yıl forma almıcam görünen o. Nasipse inşallah kızım olacak bebek kıyafeti alırım artık.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Macron u bir ben mi beğenmiyorum. Benim için en kral forma Adidas formalarıdır. Bu yıl forma almıcam görünen o. Nasipse inşallah kızım olacak bebek kıyafeti alırım artık.
                              Macron dengesiz bir firma bazilarina mukemmel bazilarina les

Yorum

• Nevzat Aydın dönemin TS Club sorumlusuyken kendisine gold formalarımızın bir dönem önceki gri formanın gold versiyonu olup olmadığını sormuştum kendisi hayır alakası yok demişti sonucu hepimiz biliyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X