Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kusura bakmayın ama bence siyah Adidas gerçekten kötü. Mavisinin bizim maviyle alakası yok bir kere. Baştan savma, basit, adi duruyor.
    Beğenme olayı çok farklı,bende çok beğenmedim ama bu forma A kategorisi.

Formadaki mavide alternatif bir ton.Yani Adidas o maviyi bizim rengimiz olarak kullanmadı.Alternatif formalarda farklı renkler kullanır dünyanın önde gelen kulüpleri.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• [emoji991]Adidas'ın 2016-17 sezonu için hazırladığı alternatif siyah forma muhtemelen böyle gözükecekti.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [emoji991]Adidas'ın 2016-17 sezonu için hazırladığı alternatif siyah forma muhtemelen böyle gözükecekti.

Valla hangi kategori olursa olsun böyle 3. bir formanin olmasi harika olurdu. Logo ve sponsurun ayni renkte olmasi cok hos duruyor. Al günlük hayatta giy. Tüm seti paylasmani rica edebilir miyim kardesim?
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla hangi kategori olursa olsun böyle 3. bir formanin olmasi harika olurdu. Logo ve sponsurun ayni renkte olmasi cok hos duruyor. Al günlük hayatta giy. Tüm seti paylasmani rica edebilir miyim kardesim?
          Şuan elimde sadece beyaz var.
          Antrenman ürünleri gelecek elime yakın zamanda,çubukluyu arıyorum inşallah bulurum onu da.
          Beyaz formada Qnb yazısı bordo kullanılmazdı büyük ihtimal ama ben böyle kullanılmasından yanayım.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Şuan elimde sadece beyaz var.
            Antrenman ürünleri gelecek elime yakın zamanda,çubukluyu arıyorum inşallah bulurum onu da.
            Beyaz formada Qnb yazısı bordo kullanılmazdı büyük ihtimal ama ben böyle kullanılmasından yanayım.

Eyvallah. Yanilmiyorsam TFF kurallari geregi font da Arial(Beyaz) olmasi lazim. Keske su fontlari istedigimiz gibi kullanabilsek. Formanin tüm ahengini degistirebilir. Basit görünen formalara bile ayri bir hava katar.
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 16.03.2018, 14:07.

Yorum

• burada markaların fanboyluğunu yapanlar anlamıştır sanırım artık bu işin bokunu yönetiminin yediğini.

şahsen de trabzonspor adına o kadar çok can sıkıcı şeyler var ki forma konusuna sıra gelmiyor artık.
                En son Peleray tarafından düzenlendi; 16.03.2018, 14:08.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  burada markaların fanboyluğunu yapanlar anlamıştır sanırım artık bu işin bokunu yönetiminin yediğini.

şahsen de trabzonspor adına o kadar çok can sıkıcı şeyler var ki forma konusuna sıra gelmiyor artık.
                  Aynen öyle.İho Nike’ın Elite seviye formalarını harcamış,Muharrem Usta döneminde Adidas A seviye formalar harcanmış.
                  Yeni gelen yönetim Macron’u da iptal ederse bak sen olaya .

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 16.03.2018, 20:38.
                    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bu Adidas formalar o kadar da güzel değil bence ya da ben Adidas çizgilerini çok beğenmiyorum diye belki de. Macron'a yoğunlaşalım bence artık.

Yorum

• Umbro.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yüksek Çözünürlük: https://i.hizliresim.com/VrGZly.jpg

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Yüksek Çözünürlük: https://i.hizliresim.com/VrGZly.jpg

Biraz Catania havası olmuş güzel forma

"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yüksek Çözünürlük: https://i.hizliresim.com/VrGZly.jpg

Renkler ve mavi ağırlıklı ince çubuklu harika.Bordo gövde mavi kollu Aston Villa modeli.Ortayada yap bir salata 😁

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renkler ve mavi ağırlıklı ince çubuklu harika.Bordo gövde mavi kollu Aston Villa modeli.Ortayada yap bir salata [emoji16]

En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 17.03.2018, 20:14.
                                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X