cok güzel devam böyle, resmen amatör kulubüne döndük ya, bukadarda olmaz valla diyorum o tolganin üstündeki sey, bazi arkadaslarda gülüyor bunun neresi komik ya resil oluyoruz iste ilk basta formalar simdide böyle seyler yarin gazetede hemen yazilir millete karsi gülünc duruma düsüyoruz, hellal olsun diyorum sade
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu yapan adam acaba Nike logosunu görüp amblem buraya dikilecek diye işaret olarak mı algıladı bunu..Güzel bir teori .
Yorum
-
Bu amblemi yapıştıran adamlar ya nike yada Trabzonspor düşmanı..''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu amblemi yapıştıran adamlar ya nike yada Trabzonspor düşmanı..
Yorum
-
Tolga ve Umutun resimleri gerçekmi şimdi? Gerçekten ele güne rezil oluyoruz eğer öyleyse... Songun formasında yazdığım gibi gerçekten ortada bir ciddiyetsizlik var. Eğer bu resimler gerçekse kimse çıkıp yine yalandan yere savunmasın...
Eeee barca yada manu değiliz dimi. Logoyu dikmek için özel itina göstermelerini beklemeylim dimi...
Birde şunu anlamıyorum ( Yine resim doğruymuş üzere konuşuyorum ) hadi sapın biri gitmiş amblemleri böyle yanlış dikmiş, Aynı songtaki gibi hatalı şekilde. Kardeşim bu klübün bu işlerle uğraşan yetkilisi yokmu? Songun hatalı formasıyla çıktık daha formaları tanıtmadan yamuk yumuk formayla resmi sitede oyuncu tanıttık. Amatör takım değiliz Tolgayı böyle bir formayla antremana çıkartıyoruz. Formada ülker ve avea yazılarıda yok. Nereden bakarsak bak her yerden cidiyetsizlik. Rezillik...En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 11.07.2008, 23:58.
Yorum
-
Usta izinliydi bugün çırak geçti makinenin başına nike logosu gördüğü yerleri ustasının işaret sanarak başladı amblemleri nike logolarının üstüne dikmeye...Ya cidden düşünüyorum da bu durumu,ucuz defolu formalarda bile bu hata yapılmıyor....
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Herşeye rağmen formamı alacağım.
Bu hataları görmemezlikten gelmeye devam edeceğim. Ne kadar başarabilirsem.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fotorafı nerden buldunuz resmi sitede yok''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeye rağmen formamı alacağım.
Bu hataları görmemezlikten gelmeye devam edeceğim. Ne kadar başarabilirsem.
---
En kısa sürede bu işi yapan firma kimse değiştirilmeli. Yönetimde bu işlerle kim ilgileniyorsa değiştirilmeli.
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga ve Umutun resimleri gerçekmi şimdi? Gerçekten ele güne rezil oluyoruz eğer öyleyse... Songun formasında yazdığım gibi gerçekten ortada bir ciddiyetsizlik var. Eğer bu resimler gerçekse kimse çıkıp yine yalandan yere savunmasın...
Eeee barca yada manu değiliz dimi. Logoyu dikmek için özel itina göstermelerini beklemeylim dimi...
Birde şunu anlamıyorum ( Yine resim doğruymuş üzere konuşuyorum ) hadi sapın biri gitmiş amblemleri böyle yanlış dikmiş, Aynı songtaki gibi hatalı şekilde. Kardeşim bu klübün bu işlerle uğraşan yetkilisi yokmu? Songun hatalı formasıyla çıktık daha formaları tanıtmadan yamuk yumuk formayla resmi sitede oyuncu tanıttık. Amatör takım değiliz Tolgayı böyle bir formayla antremana çıkartıyoruz. Formada ülker ve avea yazılarıda yok. Nereden bakarsak bak her yerden cidiyetsizlik. Rezillik...En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 12.07.2008, 00:06.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum