Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    böyle bir haber var doğru mudur acaba?
    https://twitter.com/yagosabuncuoglu/...34904454238209
    İnşallah doğrudur:

Yorum

• Yorum

• Nike ile üçüncü sınıf vatandaş muamelesi mi alternatif bir markayla birinci sınıf muamele mi?

Yorum

• Macron bazı takimlara mükemmler işler yaptı paok Lazio gibi hayirlisi

Yorum

• Nike ile güzel bir anlaşma ile sağlam bir birlikteliği tercih ederdim. Ancak yönetim o defteri kapatmış gibi duruyor eğer bu saatten sonra Macron anlaşması olmaz da Nike'a kalırsak bu seneden daha da kötü formalar göreceğiz. Macron bize birinci sınıf muamele yapar mı emin değilim. Bu sene Türkiye'de Boluspor'un formalarını yaptılar diye biliyorum. Umarım hepimizin memnun kalacağı güzel tasarımlar olur.

5315_0256_0595-1.jpg

2715_0256_0597-2.jpg

9815_0256_0598-3.jpg

8315_0256_0598-4.jpg

6615_0256_0601-sunum.jpg

Yorum

• Macron bazı takimlara mükemmler işler yaptı paok Lazio gibi hayirlisi

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Macron bazı takimlara mükemmler işler yaptı paok Lazio gibi hayirlisi
                  Katılıyorum. Benim de beğendiğim formalar var. Peki Macron kalıplı formalara bizim renkleri uyarlayabilir misiniz? Nasıl göründüğünü merak ediyorum. Bir de Macron'un da Nike gibi katalog ürünleri vs. oluyor mu?

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Macron iddialarının doğruluk derecesini bilmiyorum; ama orjinal bir bordo-mavi uygulamalarını görmek isterim açıkçası...

Doğru renkleri tutturana dek akla karayı seçtik. Sırf bu sebepten bile Nike ile çalışmayı bırakmak risktir.

Ben olsam -illa bir değişiklik yapılacaksa- Under Armour ile görüşürüm ilk olarak. Türkiye piyasasına yeni giriş yaptı ve tutunmak isteyecektir. Tasarımları da gayet başarılı...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Macron iddialarının doğruluk derecesini bilmiyorum; ama orjinal bir bordo-mavi uygulamalarını görmek isterim açıkçası...

Doğru renkleri tutturana dek akla karayı seçtik. Sırf bu sebepten bile Nike ile çalışmayı bırakmak risktir.

Ben olsam -illa bir değişiklik yapılacaksa- Under Armour ile görüşürüm ilk olarak. Türkiye piyasasına yeni giriş yaptı ve tutunmak isteyecektir. Tasarımları da gayet başarılı...
                        Katılıyorum ancak Under Armour Türkiye piyasasına Doğuş grubuyla giriş yaptı hatta bir yerde Türkiye distribütörü olduğunu okumuştum Doğuş grubunun. O yüzden bizimle anlaşma yapmalarına imkan vermiyorum pek. Futbolda sponsor olacakları takım belli bence.

Yorum

• Macron'a razıyım yeter ki Nike denen ucubeden kurtulalım artık. 10 sezondur forma yapıyorlar her zaman 3. sınıf muamele görüyoruz lan yeter. Macron olur, NB olur, Kappa olur yeter ki Nike olmasın. (Puma da olmasın mümkünse.)
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bence eskisi gibi tsclub üretmeli formaları, tedarikçiye para kazandırmak yerine kulubün para kazanması daha doğru.

Güzel tasarımlar ortaya çıkarabilecek kapasitemiz var sonuçta
                            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Macron ve New Balance denenebilir.
                              Renk kalitesine dikkat etmek kaydiyla.

Macron'un sponsorluklari:

New Balance sponsorluklari:

Keske bize Atletico Bilbao standardi verseler...
                              Ekli dosyalar
                              En son UğurB tarafından düzenlendi; 28.12.2017, 12:24.
                              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                              You'll Never Walk Alone...
                              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X