Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike ile güzel bir anlaşma ile sağlam bir birlikteliği tercih ederdim. Ancak yönetim o defteri kapatmış gibi duruyor eğer bu saatten sonra Macron anlaşması olmaz da Nike'a kalırsak bu seneden daha da kötü formalar göreceğiz. Macron bize birinci sınıf muamele yapar mı emin değilim. Bu sene Türkiye'de Boluspor'un formalarını yaptılar diye biliyorum. Umarım hepimizin memnun kalacağı güzel tasarımlar olur.
5315_0256_0595-1.jpg
2715_0256_0597-2.jpg
9815_0256_0598-3.jpg
8315_0256_0598-4.jpg
6615_0256_0601-sunum.jpg
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron bazı takimlara mükemmler işler yaptı paok Lazio gibi hayirlisi
Yorum
-
Macron iddialarının doğruluk derecesini bilmiyorum; ama orjinal bir bordo-mavi uygulamalarını görmek isterim açıkçası...
Doğru renkleri tutturana dek akla karayı seçtik. Sırf bu sebepten bile Nike ile çalışmayı bırakmak risktir.
Ben olsam -illa bir değişiklik yapılacaksa- Under Armour ile görüşürüm ilk olarak. Türkiye piyasasına yeni giriş yaptı ve tutunmak isteyecektir. Tasarımları da gayet başarılı...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron iddialarının doğruluk derecesini bilmiyorum; ama orjinal bir bordo-mavi uygulamalarını görmek isterim açıkçası...
Doğru renkleri tutturana dek akla karayı seçtik. Sırf bu sebepten bile Nike ile çalışmayı bırakmak risktir.
Ben olsam -illa bir değişiklik yapılacaksa- Under Armour ile görüşürüm ilk olarak. Türkiye piyasasına yeni giriş yaptı ve tutunmak isteyecektir. Tasarımları da gayet başarılı...
Yorum
-
Macron'a razıyım yeter ki Nike denen ucubeden kurtulalım artık. 10 sezondur forma yapıyorlar her zaman 3. sınıf muamele görüyoruz lan yeter. Macron olur, NB olur, Kappa olur yeter ki Nike olmasın. (Puma da olmasın mümkünse.)İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Macron ve New Balance denenebilir.
Renk kalitesine dikkat etmek kaydiyla.
Macron'un sponsorluklari:
New Balance sponsorluklari:
Keske bize Atletico Bilbao standardi verseler...En son UğurB tarafından düzenlendi; 28.12.2017, 12:24.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum