Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• canım sıkılınca buraya giriyorum, bakıp bakıp aklıma 2008 sezonu ve sonrası özel tasarımlar geliyor. zaman çabuk geçiyor be..

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fosforlu yeşil olan kısımları beyaz denesene bak nasıl oluyor yeşil bizim tarzımızın dışında sanki özgün olmuş
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fosforlu yeşil olan kısımları beyaz denesene bak nasıl oluyor yeşil bizim tarzımızın dışında sanki özgün olmuş

Dosyayı silmiştim başka tasarıma artık

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Chealsea eğer yukardaki fotoğraflara bakarak söylüyorum Nike'a geçdiyse çok iyi bir karar almış müthiş olmuş formaları...
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                en üstteki bordo, kolları beyaz olan lacivert forma beyaz bir de çubuklu. ocağımıza incir ağıcı dikilir böyle olursa, hangisini alacağız yahu?

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bekliyorum sabırsızlıkla

Yorum

• 50. Yıl için böyle figürler bulunduran bir set olsa çok iyi olurdu. Mesela Avni akere veda gorseline benzer veya tribünlerle harmanlanmış...
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ellerine sağlık renktaş.. çok ama çok hoşuma gitti.. A.villa tarzı ve çubuklu bir arada nasıl olur sorusunun en iyi cevabıdır bana sorarsan teşekkürler..

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ellerine sağlık renktaş.. çok ama çok hoşuma gitti.. A.villa tarzı ve çubuklu bir arada nasıl olur sorusunun en iyi cevabıdır bana sorarsan teşekkürler..
                        Önemli değil renkdaş

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyazı çok beğendim
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yapmaaaaa [emoji30][emoji30]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapmaaaaa [emoji30][emoji30]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Noldu renkdaş nabtım

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X