Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kime sorarsan sor sari der. ha turuncu ha sari. neden beyaz degil?
    Kulübümüz beyaz arkaplanda her zaman turuncu yıldız kullanıyor ben TS Club la görüşmeye gittiğimde de bana verilen CD de ki logolarin kullanım şeklide böyleydi. Diğer zeminlerde sadece yıldız beyaz kullanılıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ts clubta nike esofman ve tek ust satisi baslanmis hadi hayrli olsun😊

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• iste bu yüzden bin tane logomuz mevcüt. TS Club´ta bu sikayetimi belirttim. adamlarin dünyadan haberi yok. o yildiz beyaz olmalidir. bahane üretmesinler

Yorum

• dediklerinle uygulama nedense uyusmuyor.
          burada beyaz arka plan yok. o zaman neden sari yada turuncu yildiz?
          hem görüldügü gibi 2 logomuz da birbirinden farkli.

image.jpg

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kulübümüz beyaz arkaplanda her zaman turuncu yıldız kullanıyor ben TS Club la görüşmeye gittiğimde de bana verilen CD de ki logolarin kullanım şeklide böyleydi. Diğer zeminlerde sadece yıldız beyaz kullanılıyor

Yorum

dediklerinle uygulama nedense uyusmuyor.
            burada beyaz arka plan yok. o zaman neden sari yada turuncu yildiz?
            hem görüldügü gibi 2 logomuz da birbirinden farkli.

[ATTACH]12228[/ATTACH]
            Ben gittiğimde bu yönetim yoktu diğer yönetim o şekilde belirtmişti bana. Her gelen kafasına göre takılıyor nabalim 😊

Yorum

• iste her gelen kafasina göre davrandigi icin bu durumdayiz malesef. eminim herkes yildizin beyaz olmasini tercih eder.

Yorum

iste her gelen kafasina göre davrandigi icin bu durumdayiz malesef. eminim herkes yildizin beyaz olmasini tercih eder.
                Her ne kadar tam manasıyla uyulmasa da yeni yönetim kurumsal kimlik katalogu yayınlamıştı.
                Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Burada beyaz zeminde sarı, koyu zeminlerde beyaz yıldız kullanıldığı görülüyor.
                Ancak işin uygulamasında ne yazık ki hala amatörlükler mevcut.
                Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• her zaman beyaz yildiz kullanilmalidir. beyaz zemin varsa yildizin etrafini bordo yaparsin olur biter

Yorum

• hele sükür hasret son buldu. sezon basindan önce dedigim gibi n98 nike ceketleri cikti sonunda.

keske baska bi renk daha olsaydi. fiyati 220 lira olabilir ama kaliteleri en üst seviye. kesin alacagim birtane
                    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hele sükür hasret son buldu. sezon basindan önce dedigim gibi n98 nike ceketleri cikti sonunda.

keske baska bi renk daha olsaydi. fiyati 220 lira olabilir ama kaliteleri en üst seviye. kesin alacagim birtane
                      Resmi sitede n98 gormedim? Uc renk var ucude nike squad sideline diye gecen elit takimlarin eski urunleri 2 tane de benzer model yagmurluk var ama yinede guzel bir gelisme tabiki

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Evet bu n 98 cesitlerindn gunduz baktigmda gorememstim bunu

Yorum

• SONUNDA GELMEYE BAŞLADI NİKE ÜRÜNLERİ TSCLUB A.şimdi sıra bizde

Yorum

• Abi bence sarı yıldız daha güzel ya
                              İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iste her gelen kafasina göre davrandigi icin bu durumdayiz malesef. eminim herkes yildizin beyaz olmasini tercih eder.
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• 2017/2018 sezonu forma tahminim. Bu sene çubuklu giydiğimiz için seneye muhtemelen aston villa modeli giyebiliriz diye düşünüyorum. Diğer tahminlerim ise bitane mavi ağırlıklı bide yine beyaz seçerler. Tabi ki bunların hepsi katalogdan olabilir. Özel forma yapacaklarını sanmıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X