kime sorarsan sor sari der. ha turuncu ha sari. neden beyaz degil?
Kulübümüz beyaz arkaplanda her zaman turuncu yıldız kullanıyor ben TS Club la görüşmeye gittiğimde de bana verilen CD de ki logolarin kullanım şeklide böyleydi. Diğer zeminlerde sadece yıldız beyaz kullanılıyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iste bu yüzden bin tane logomuz mevcüt. TS Club´ta bu sikayetimi belirttim. adamlarin dünyadan haberi yok. o yildiz beyaz olmalidir. bahane üretmesinler
dediklerinle uygulama nedense uyusmuyor.
burada beyaz arka plan yok. o zaman neden sari yada turuncu yildiz?
hem görüldügü gibi 2 logomuz da birbirinden farkli.
Kulübümüz beyaz arkaplanda her zaman turuncu yıldız kullanıyor ben TS Club la görüşmeye gittiğimde de bana verilen CD de ki logolarin kullanım şeklide böyleydi. Diğer zeminlerde sadece yıldız beyaz kullanılıyor
dediklerinle uygulama nedense uyusmuyor.
burada beyaz arka plan yok. o zaman neden sari yada turuncu yildiz?
hem görüldügü gibi 2 logomuz da birbirinden farkli.
[ATTACH]12228[/ATTACH]
Ben gittiğimde bu yönetim yoktu diğer yönetim o şekilde belirtmişti bana. Her gelen kafasına göre takılıyor nabalim 😊
hele sükür hasret son buldu. sezon basindan önce dedigim gibi n98 nike ceketleri cikti sonunda.
keske baska bi renk daha olsaydi. fiyati 220 lira olabilir ama kaliteleri en üst seviye. kesin alacagim birtane
Resmi sitede n98 gormedim? Uc renk var ucude nike squad sideline diye gecen elit takimlarin eski urunleri 2 tane de benzer model yagmurluk var ama yinede guzel bir gelisme tabiki
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2017/2018 sezonu forma tahminim. Bu sene çubuklu giydiğimiz için seneye muhtemelen aston villa modeli giyebiliriz diye düşünüyorum. Diğer tahminlerim ise bitane mavi ağırlıklı bide yine beyaz seçerler. Tabi ki bunların hepsi katalogdan olabilir. Özel forma yapacaklarını sanmıyorum.
Yorum