İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar formaların kesimleri biraz büyük bilginiz olsun. Ben normalde L giyiyorum ancak bizim formalarda L bana dar olurdu önceki yıllarda. Bu sene xl alayım çok farketmez demiştim.
Çok farketti, baya geniş oldu.
Loading %61..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumartesi sipariş verdim TS Club'tan Bayram gelecek hala kargoya hazırlanıyor. Ne yapıyorlar anlamadım formayı el ile mi dokuyorlar.
El Dokuma Tezgahı, Kastamonu.jpgForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]10743[/ATTACH]Ts Club şu işi max 3 Güne çekmeli. Mağazada yok internetten al diyorlar sonra böyle oluyor.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoy kg nedir?
Loading %61..10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçtiğimiz cumartesi Tsclub'un sitesinden sipariş verdim yarın 1 hafta olacak,Pazartesi-Perşembe bayram...bekliyorum hala.
Yorum
-
Formalara inanilmaz ilgi var Trabzonda İki gun gittim alisverise baya sira var, bu nedenle isim bile yazdiramadim formaya..
İnternetten siparis verenlere kaynaginda satmak varken sira zor gelir bence bayramdan sonra ancak kargo yaparlar..Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
ts club u baştan aşağı yenilemek lazım. işe maaş alıp ama bilgisiz arkadaşları yollamakla başlamalılar. soruyorsun bu ürün neden yok ya da ne zaman gelecek diye bilmiyorum ki yhaa deyip pis pis sırıtıyor. sanki 20 yıllık arkadaşım mübarek. nedir bu lüzumsuz davranışlar? babanızın dükkanı mı orası ? özellikle forum ts club çok itici.lay lay lay
Yorum
-
[MENTION=11506]a f s[/MENTION]
Hayırlı günler abi,
bir sorum olacak cevabını başka yerde bulamadım
Yeni sezon çubuklu formamı Ümraniye Ts Cluptan aldım
internetde sadece beyaz fotmalarda laser delikleri görünüyor.
TS Clupta ki beyaz formalarda göremedim?
Kaldı ki neden sadece beyaz formalarda laser delikleri var?
SaygılarımlaEn son memmedaga tarafından düzenlendi; 10.09.2016, 16:54.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak İsmail05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Bakırköy tsclub dan bilet indirimli formalarımızı aldık arkadaşımla. Çubuklu alacaktım ama bordo forma fotolardan gözükenden çok daha güzel. Bordo forma aldık bizdeAvrupa Yakasında bilet kullanıcak Arkadaşlara duyurulur
Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum