koyu mavi kullanılmasına karşı değilim.
2-3 senede bir koyu mavi kullanılmalı bence.
70lerde bu rengi kullanmışız demek ki bir mazimiz var, farklılık iyidir hem
hazır taraftarı bu kadar dinliyorlarken, taraftarın ekonomik durumunu düşünüyorlarken uygun fiyatlara retro formalar yapılmalı.
70ler 80ler 90lar olmak üzere 3-4 forma çıkarılabilir.
örnek forma: CplcYA1WEAAaKNC.jpg bulent_sahinkaya_d.jpg hami-mandirali-trabzonspor_780x503-2h4uk2aqmg.jpg
şu da var ama, forma satışlarını arttırmak için alternatifleri çoğaltmak istemeyebilirler
reklam almak için vs.
En son Murathan tarafından düzenlendi; 11.08.2016, 23:18.
koyu mavi kullanılmasına karşı değilim.
2-3 senede bir koyu mavi kullanılmalı bence.
70lerde bu rengi kullanmışız demek ki bir mazimiz var, farklılık iyidir hem
hazır taraftarı bu kadar dinliyorlarken, taraftarın ekonomik durumunu düşünüyorlarken uygun fiyatlara retro formalar yapılmalı.
70ler 80ler 90lar olmak üzere 3-4 forma çıkarılabilir.
örnek forma:
[ATTACH]10224[/ATTACH]
[ATTACH]10225[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]10226[/ATTACH]
şu da var ama, forma satışlarını arttırmak için alternatifleri çoğaltmak istemeyebilirler
reklam almak için vs.
aga şu vestel yazan formayı seneye çıkaracaklar galiba efsane forma ya valla.
Daha önce gördüğümüz bir formamı ? ve kollar da çizgi varmıydı
hocam bana şu formanın biraz daha kalın çizgilisi olduğunu, mavilerin daha koyu olduğunu söyledi, bordolar nasıl dedim barça gibi dedi, biraz o korkuttu, sizin tasarladığınız bu renkler gibi olmasını çok isterdim açıkçası. bu güzel bordo varken... trabzonspor_2016_forma_tasarimi_trabzonsporwallpaper.blogspot.com.jpg
hocam bana şu formanın biraz daha kalın çizgilisi olduğunu, mavilerin daha koyu olduğunu söyledi, bordolar nasıl dedim barça gibi dedi, biraz o korkuttu, sizin tasarladığınız bu renkler gibi olmasını çok isterdim açıkçası. bu güzel bordo varken...
[ATTACH]10227[/ATTACH]
ah bu duyuncular ve görümcüler ... ne olacak bizim sonumuz ... bir de adam diyoki bugün maça gelecek alabilirsem resmi özelden atarım bir kaç kişiye ... forumda paylaşmam ben... özelden keyfim kime isterse ona gösteririm ... hatta ihale açalım en iyi teklifi veren 5 kişiye mesaj at Allahım sen büyüksün.
Not : Bende dün gece rüyamda gördüm formyaı böyle çubukları falan vardı ... birde bordo maviydi ... isteyen arkadaşların rüyasına bu gece yollaya bilrim.
Arkadaşlar öncelikle şu renk konusunu bir açıklığa kavuşturalım.
Beğendiğimiz herhangi bir renk ile kulübün tescilli renkleri birbirinden farklı şeyler.
Şimdi Alanyaspor'un renkleri Turuncu-Yeşil. Renkler tuhaf diye adamlar renk mi değiştirsin mesela ?
Trabzonspor'un renkleri bellidir. Üçüncü forma haricinde bu renklerin dışına çıkacak fikirlerden uzak duralım lütfen.
Arkadaşlar öncelikle şu renk konusunu bir açıklığa kavuşturalım.
Beğendiğimiz herhangi bir renk ile kulübün tescilli renkleri birbirinden farklı şeyler.
Şimdi Alanyaspor'un renkleri Turuncu-Yeşil. Renkler tuhaf diye adamlar renk mi değiştirsin mesela ?
Trabzonspor'un renkleri bellidir. Üçüncü forma haricinde bu renklerin dışına çıkacak fikirlerden uzak duralım lütfen.
Ben de anlamıyorum, maviyi koyu seviyorum, bordoyu açık seviyorum, barça gibi olsa tipi açıklamaları. Yahu kulübün renkleri ayan beyan ortada
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum