Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence gayet iyi forma.

Ki bu forma bizim 2 sene önceki bence efsane formalarımızdan biri olan çubuklu formanın yakası farklı ve renk olarak geçişli olmayanı.

Bir çubuklu forma başka nasıl olabilir anlamadım.

Bizim taraftarımız ne bekliyor acaba merak ettim?

He çok detay isterseniz formada,bu seferde sana 119'a satmıyor işte.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak s.ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Boyle bisey olmasi mumkun degil. Cok agir elestiri alir. Yonetim altindan kalkamaz boyle bir formanin.
      resmi bir açıklama yada kuvvetli bir duyum yok şuanlık . ama gel gelelım benım yorumuma
      yahu ne sacmalıyorsunuz . ağır eleştiri alırmış, rezillikmiş falan .
      Bu forma gayet güzel bir forma . almayan da almasın .
      şahsi görüşüm eğer bu forma çıkarsa ciddi satış rakamlarına ulaşılacaktır
      61

Yorum

• Arkadaşlar biri Göztepe ya da Karşıyaka formasının renklerini değiştirip paylaşmış belli ki kolda ptt logosu var önde folkart yazıyor ben bu forma olduğunu düşünmüyorum

Yorum

• 1224937_620x410.jpg

Bu tarz olabilir ama direk bu değildir bence kalite farkı mutlaka vardır
          En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 28.06.2016, 10:27.

Yorum

• Zaten bordo forma çıkacaksa arkadaşların tahminlerine göre dedikleri gibi çubuklu mutlaka mavi ağırlıklı olacaktır
            En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 28.06.2016, 10:33.

Yorum

• https://youtu.be/LBkA_IL8A_8 En İyi çubuklumuz olabilir

En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 28.06.2016, 12:30.

Yorum

• inter home 2016-2017

inter-milan-16-17-kit-2.jpg inter-milan-16-17-kit-3.jpg

Yorum

• Eğer bizim çubuklumuzda beyaz çizgiler olursa efsane olur.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 28.06.2016, 13:16.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğer bizim çubuklumuzda beyaz çizgiler olursa efsane olur.

Her takımın eski formalarından biri budur

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her takımın eski formalarından biri budur
                      Ben beğeniyorum. Sıra dışı bir çizgi olur.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben beğeniyorum. Sıra dışı bir çizgi olur.

Yukardaki attığım videoya bakarsan fikir kazanbilirsin

Yorum

• Onu izledim. Formamız mavi ağırlıklı olur ve araya da beyaz çizgiler serpiştirilirse çok güzel olur.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            resmi bir açıklama yada kuvvetli bir duyum yok şuanlık . ama gel gelelım benım yorumuma
                            yahu ne sacmalıyorsunuz . ağır eleştiri alırmış, rezillikmiş falan .
                            Bu forma gayet güzel bir forma . almayan da almasın .
                            şahsi görüşüm eğer bu forma çıkarsa ciddi satış rakamlarına ulaşılacaktır
                            Forma guzel diyenler zannediyorum çubuklu bordo mavi oldugundan oyle dusunuyor. Benim ona bi lafim yok zaten. Dikkatli bakarsaniz formada kumas kalitesi olmadigi ortada. Benim de favorim cubuklu bordomavi lakin kumasin da belli bi kalitesi olmasi lazim. Soyle ornek vereyim gecen seneki formalar ayni kaltede cubuklu bordomavi olsaydi satis rekorlari mi kiracakti? 2014 2015 sezonu cubuklusuyla bu formayi ayni kefeye koymak mumkun mudur.
                            En son s.ayaz tarafından düzenlendi; 28.06.2016, 15:28.

Yorum

• İlk olarak s.ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forma guzel diyenler zannediyorum çubuklu bordo mavi oldugundan oyle dusunuyor. Benim ona bi lafim yok zaten. Dikkatli bakarsaniz formada kumas kalitesi olmadigi ortada. Benim de favorim cubuklu bordomavi lakin kumasin da belli bi kalitesi olmasi lazim. Soyle ornek vereyim gecen seneki formalar ayni kaltede cubuklu bordomavi olsaydi satis rekorlari mi kiracakti? 2014 2015 sezonu cubuklusuyla bu formayi ayni kefeye koymak mumkun mudur.
                              O fotodan nasıl anladın kumaş kalitesini? Yani sana helal olsun diyorum.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O fotodan nasıl anladın kumaş kalitesini? Yani sana helal olsun diyorum.

Video atmıştım belki ona demiştir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X