Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayaller:

Muhtemel gerçekler:

Yorum

• hayaller gerçeklere ne kadar yaklaşacak göreceğiz. sürekli önümüze satış rakamları koyuyorlar. yönetimin becerisinin burda devreye girmesi gerekiyor.

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 11.06.2016, 15:06.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben size söyliyim;

Bi formamız şu olur, yeşili bordo beyazı mavi, yani bordo forma denilen forma.

Beyaz formamız şu olur, ama düz beyaz, bundaki gibi desenli değil

Çubuklu da Nevzat Aydın'ın Atletico sevgisini göz önünde bulundurursak şu olur;

Eğer çubuklu Atletico değilse muhtemelen bu olur

Ama bana kalsa çubuklu olarak şunu seçerdim

Anlayan arkadaşlar bu üç modeli yaparsa görürüz nasıl durduğunu.
          En son gometra tarafından düzenlendi; 11.06.2016, 15:50.

Yorum

• kim tutturacak oynuyorsak benim adayim(siyah=mavi, beyaz=bordo)

En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.06.2016, 08:45.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben size söyliyim;

Bi formamız şu olur, yeşili bordo beyazı mavi, yani bordo forma denilen forma.

Beyaz formamız şu olur, ama düz beyaz, bundaki gibi desenli değil

Çubuklu da Nevzat Aydın'ın Atletico sevgisini göz önünde bulundurursak şu olur;

Eğer çubuklu Atletico değilse muhtemelen bu olur

Ama bana kalsa çubuklu olarak şunu seçerdim

Anlayan arkadaşlar bu üç modeli yaparsa görürüz nasıl durduğunu.
              Bilbao hariç hepsi güzel seçimler olur.

Beyaz formadan kurtulduğumuz günse bayram ilan edilmeli.

Yorum

• 1 çubuklu ve 1 aston villa modeli her sene olmalı. 3. forma ise içinde bordo mavi olan siyah turuncu beyaz vb. renkler olmalı her sene birisi. Bu kadar basit yani niye beceremiyoruz anlamıyorum.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 çubuklu ve 1 aston villa modeli her sene olmalı. 3. forma ise içinde bordo mavi olan siyah turuncu beyaz vb. renkler olmalı her sene birisi. Bu kadar basit yani niye beceremiyoruz anlamıyorum.
                  +1 cubuklu bordo agirlikli olur villa mavi yada tam tersi yakasi degisir filan set her turlu dengelenir

Bjk bile aston villa giyecek seneye siyah formasiyla

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bilbao forması süper keşke o olsa.inter olamaz özel forma o.

Yorum

• yine beklentiler ucuyor
                      bende cok siterim ama bilerek hic heveslenmiyorum öyle formalara.
                      nevzat aydinin bir kac sene önce secitgi formalari gördük. arti bu sene fazla vakitde yoktu forma secmeye.
                      bence yine hüsran hayal kirikligi olacak bu sene.
                      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bilbao hariç hepsi güzel seçimler olur.

Beyaz formadan kurtulduğumuz günse bayram ilan edilmeli.
                        Bence de bilbao cubuklusu daha guzel ama interin ne ozeli var anlamadm normal cubuklu dilmi yaka degisik sadece ama bilbaonun hem yaka degisik hem kollari duz cubuk sayisi az omuzunda noktalar var
                        Gecen seneki olu formalardan sonra bu senekiler kesinlikle goze daha hos gelecek ama oyle mukemmel 200 bin filan olmaz tabi seneye insallah

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• inter modeli çıksın 500 bin satılır

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            inter modeli çıksın 500 bin satılır

Bilbao'nun formayı renkleri yer değiştirerek yapma imkanınız var mı?Bir de öyle görsek.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Formalardan beklentim yok.. Yaşanan süreçten iyi forma çıkma ihtimali yok. Bu seneki gibi formalar bekliyorum..

Nevzat Aydın doğal olarak güzel olacak süper olacak diyor fazla itibar etmeye gerek yok..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formalardan beklentim yok.. Yaşanan süreçten iyi forma çıkma ihtimali yok. Bu seneki gibi formalar bekliyorum..

Nevzat Aydın doğal olarak güzel olacak süper olacak diyor fazla itibar etmeye gerek yok..
                                ,

Sen Çok olumsuzsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X