Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zorumuz ne anlamıyorum?

Bence Song'un giydiği forma çok güzel. (Amblem uyumu hariç. O da zaten bizimkilerin işi) Daha da güzelleri çıkacaktır.

Asıl formalar, seneye bekleyin de görün
    En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 06.07.2008, 19:05.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Bu mesajla ilgili daha diyeceklerim var
      .

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnanılacak gibi değil...
        Barış'ınki kalbine inecek neredeyse

Bu Nıke'nin işi olamaz. Dünyanın birçok takımına sponsor olan bir şirket böyle bir hataya imza atmaz.

Bu sanırım bizimkilerin olağanüstü becerisidir. Amblemin formayla uzaktan yakından bir uyumu söz konusu değil.
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Bir simetri tartışmasıdır almış gidiyor,

Taraftar olarak beğenip beğenmeme hakkımız var

Keşke çubuklar kalın olsaydı yada ince olsaydı gibi eleştiriler olabilir,renkler beğenilmeyebilir vs.

Ama şu detaycılığı bırakalım lütfen

Sonuçta sponsorumuz dünyanın en büyük kulüplerine forma üretiyor

Biraz zaman verelim öğrenirler
          En son krdnz tarafından düzenlendi; 06.07.2008, 19:16.
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu armaları nike yapıştırmadı.hala millet tartışıyor.akıl var mantık var.songun giydiği forma bizim tarihimizde kurulduğumuzda giydiğimiz ilk forma..sadri şener istifa..ne diyorum ben yau
            evet, ne diyosun sen ne istifası.. düşünerek yorum yap..

Yorum

• zamanında böyle bir sey yapmısım =)

Yorum

• Bugün Ankara'da ki Taraftar mağazına gittim ve bir kapri aLdım..

Ordaki abLaya sorduğumda yeni ürünLerimizin Temmuz'un ikinci haftasında geLeceğini söyLedi..

Yani 1 hafta içinde Nike ürünLeri Ankara'da oLacak(mış)...
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

zamanında böyle bir sey yapmısım =)
                  Güzel olmus

Nerde yaptinki bu formayi?
                  .

Yorum

• fifa oyunu için yapmştım.
                    photoshop vs.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu mesajla ilgili daha diyeceklerim var
                      eminmisin böyle bir forma olduğuna nike böyle bi forma çıkaracakmı yoksa senin dizaynınmı

Yorum

Bekliyelim, diger modelleri bekliyelim. Belki onlar hosumuza gider.

Belki öyle güzel olurlarki, duvarlara bile bizim formalari boyarlar

su formalara bak ne süperler insallah bunardir formalarimiz
                        TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

Bu mesajla ilgili daha diyeceklerim var

abicim ne güzelde kendin mi yaptin bu plaketii yoksa !!!
                          merkadan catlatiyon bizii
                          TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eminmisin böyle bir forma olduğuna nike böyle bi forma çıkaracakmı yoksa senin dizaynınmı
                            Bu bnim dizaynim fakat NIKE bize 5 farkli model cikaracak. Cubuklu formamizin kalin olacagi kesin. Hatta bazi üyelerimiz formalarimizi gördüler, be bize tarif ettiler. Bunlardan biri CAFER52:

Formaların resimlerini gördüm.
                            Forma hakkında bilgi vereyim dedim daha önce bahsettim.
                            4 çeşit Forma resmi gördüm.
                            Yukarda WestHam ın Ortası Bordo-Kolları mavi olan formasından aynısı var.
                            Nike iş acele olduğu için elinde hazır olan Ürünlere Trabzonspor Forması yapacakmış.O yüzden bu sezon fazla çeşit yok.En azından İlk etapta Yok.
                            1-Bordo-Kollari mavi (SONG'UN ÜZERINDEKI)
                            2- Turuncu polo yaka iki parça Turuncu Biri koyu biri biraz açık Turuncu.
                            3- Beyaz
                            4- Mavi

Şu an gördüğüm kadarı ile Çizgili forma Şimdilik yok. (CIZGILI FORMAMIZ KALIN CUBUKLU! KANAK: a f s...)
                            formanın Kollarında Ülker yazısı var.
                            Formalar hazır şablon üzerinden acil olacağından şimdilik bu şekilde
                            İnşallah 2.devre daha güzelleri Çıkar.

Arkadasimiz bu mesaji yaklasik 2 hafta önce yazmisti. Yani Songun böyle bir forma giyecegini bilemezdi. Onun icin söylediklerini dogru olarak kabul ediyorum.

Bu asagdaki formalardan ortada olani taniyorsunuz zaten. Song'un üzerindeki forma bu. Digerleride bizim muhtemel 4 formamiz. Resmin üstüne tiklayin! :

En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 06.07.2008, 21:23.
                            .

Yorum

Bu 5 formada mükemmel diyecek kelime bulamiyorum...begenilmeyecek tarafi yok yani...acaba hepsinden mi alsam
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ayrıca hala kollarda süper lig logosu neden yok onu merak ediyorum.. TFF bu işe el atsın.. belkide avrupadaki en güzel logoya sahibiz.. ama kollarda yok..

aman kalsın zaten yeteri kadar zımbırtı var formada
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X