nikenin milli takıma yaptığı şey* dışında diğer formalarda beğendiğim yerler logoların kabartmaları ve simge kelimeler. zaten ronaldo gibi futbolcular dışında öyle görünmeyecek formalar maçlarda bu da biraz da aldatmaya geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Kendi adıma kimsenin reklamını yapma derdinde değilim. ( Nike'nin reklama ihtiyacı yok ki kendisi fazlasıyla yapıyor zaten )
Benim derdim Trabzonspor. Forma özelinde tasarım okumaları yapıyorum kendimce. Sadece forma modelleri değil, tasarım felsefeleri, sunum tarzları, kampanyaları tasarımcı olarak dikkatimi çekiyor.
Dünyadaki gelişmeleri takip ediyoruz beraber. Neler olabilir, neler olmalı fikir yürütüyoruz hepbirlikte.
Bu forumdaki diğer tüm başlıklar gibi fikir alışverişi, istişare alanı bu başlıkta. Saygı çerçevisinde herkes fikrini ifade etsin, etmeli. Ama gereksiz alınganlıklar yapanlar oluyor gereksiz, beğenirsiniz beğenmezsiniz, katılırsınız veya katılmazsınız, gözünüzde fazla büyütmeyin olayı.
Çorap modelleri ile çorabın altına giyilen tekmeliklerin tasarımı dikkatimi çekti. Kumaş teknolojileri ve baskı teknikleri çok yenilikçi. Avrupa şampiyonası markaların kendilerini sahneledikleri bir alan. Nike bu koleksiyona iyi hazırlanmış.
Bu yeni trendin kulüp formalarına yansımaları nasıl olacak bakalım. Her ülke takımının karakteristik çizgilerini koruyarak özel bir koleksiyon hazırlamışlar.
Siz önce kulüp olmayı deneyin, formanız ardınızdan gelir zaten.
Alınganlığa birbirimizi kırmaya hiç gerek yok.
Bizi burada buluşturan Trabzonsporumuz. Ve onun için daha iyi daha güzel olsun diye her şey.
Önce saygı.En son a f s tarafından düzenlendi; 19.03.2016, 11:53.
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar süper kahraman kostümlerine dönüşmeye doğru gidiyor bence fantastic olur
Yorum
-
Aynı forma aynı kalıp farklı renkler bu kadar methiye Düzmeye gerek var mı anlamadım düşünün ki süperligde bütün takımlar aynı formanın aynı desenin farklı rengini giyiyorsun bir ayrıcalık hiç bir motif hiçbir özgün çizgi yok çok dandik değil mi sizce de
Bir de dikkatimi çeken resmi koyulan ülke formalarının hepsi aynı model olarak Türk Milli takımın ki ise örümcek adam kostümü gibi farklı bir kategori sanırımEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 20.03.2016, 19:56....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
alıntı yaparken dikkat edin arkadaşlar aynı resimleri defalarca görüyor ve bazı sayfakar görüntülenemiyor bu yüzden hala xp kullananlar var dikkatli olalımTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
TS Club 2015-2016 İlkbabar Yaz Satış ve Pazarlama toplantısı NOVOTEL’de gerçekleştirildi.
İki gün süren toplantıya TS Clup'lardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Aksoy’un yanı sıra bayii ve mağaza temsilcilerimizle lisansiyelerimiz katıldı.
Toplantıda TS Club İlkbahar - Yaz sezonu ürünlerinin yanı sıra 2016/2017 A takım kamp, forma ve antrenman kitleri de tanıtıldı.
Bugün formalar ve antrenman kitleride tanılmış hadi bakalım.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club 2015-2016 İlkbabar Yaz Satış ve Pazarlama toplantısı NOVOTEL’de gerçekleştirildi.
İki gün süren toplantıya TS Clup'lardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Aksoy’un yanı sıra bayii ve mağaza temsilcilerimizle lisansiyelerimiz katıldı.
Toplantıda TS Club İlkbahar - Yaz sezonu ürünlerinin yanı sıra 2016/2017 A takım kamp, forma ve antrenman kitleri de tanıtıldı.
Bugün formalar ve antrenman kitleride tanılmış hadi bakalım.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=11506]a f s[/MENTION] Acaba oradamıydı
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@a f s Acaba oradamıydı
Sebep?
Buradaki herkes gibi işin taraftar tarafındayım. İstanbul'da yaşıyorum. TS Club organizasyonu zaten bitmiş bir işin lansmanı, benim kulübe önerilerim bambaşka.
Milli takımların koleksiyonu hazırlanırken renk çizgi doku ve tarzın ayırd edici özelliği de ortaya çıkmış oldu. Kaleci formaları nasıl oldu acaba?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum