Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• West Ham ın formalar müthiş. Mavimiz ve bordomuz bu. Çok güzel renklerimiz var kullanma kullanmıyoruz.

En son My tarafından düzenlendi; 13.03.2016, 19:45.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün akşam premier lig takımlarından hull city'nin formaları gözüme çarptı, onlar kadar da büyük değil miyiz ..dediğin gibi abi sorun anlayış sorunu kesinlikle.. ve ne yazık ki bu yönetim de şu 2-3 aylık süreçte bana bu işi kısa sürede çözebileceği imajını vermedi....
      tribunde hala vestel reklamli formalar var usta adam satmadigi yere en iyi formasini yapmaz.
      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        West Ham ın formalar müthiş. Mavimiz ve bordomuz bu. Çok güzel renklerimiz var kullanma kullanmıyoruz.

dün akşam benim de dikkatimi çekti... ömrümüz geldi geçti şöyle bir forma göremedik...

Yorum

• netherlands-2016-kit-2.jpg portugal-euro-2016-kit-2.jpg

Yorum

• sürekli söyler dururum birisinin beğenmesine seçmesine gerek filan yok aston villa ve westhamı takip etsinler yeter bu alanda başarılılar

renklerimizi güzel kullanıyorlar.

Yorum

• Şu yapılsa seve seve giyerim

Yorum

• West Ham'ın özellikle mavi formasının tek güzel yanı renkler kesimi de tasarımı da berbat..

Bordo parçalı modeli güzel..

Yorum

• [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] mevcut formalarımızdan daha kötü bence.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Siyah forma diye bir şey çıkartmış TS Club inşallah buraya konmaz ben 2. kez görmek istemiyorum

Yorum

• Rezalet ötesi şey bunlar, Ts Clup halen çok kötü ve kötü olmaya devam edecek anlaşılanç

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Saka, degil mi?

Yorum

• UTANDIM

Yorum

• Igrenc.

bukadar kotu bir tasarim olamaz.

Ts Club ismide degismeli. Kemeraltinda atlet satiyorlar sanki. Sen Trabzonsporsun arkadas

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• ya şu Ts clubta biri gercekten çalışıyor ve maaş alıyorsa gerçekten yazık yahu bırakın hiçbir şey tasarlamayın

açın internet sitesinden villanın westhamın interin ürünlerini kopyalayın yok satmazsa bir şey bilmiyorum

Yorum

• Arkadaşlar tasarım ts club çalışanına ait değil. İnternetteki bir tasarım nerdeyse birebir yapılmış. Tasarlayan kişinin önerisi üzerine. Daha önce Salih Dursun t-shirtunde de benim düzenlediğim resmi twitter üzerinden Metin Mollasalihoğlu nun önerisi ile birebir yapmışlardi.

"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X