Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnş. formalar Songun üstüne giydiği gibi değildir ya da biri bana öyle desin resmen hayalkırıklığı nerede Kappa formalar özledim ben hiç sevmedim beğenmedim bunlarda neymiş..
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• avea yazı neden düz beyaz? içi renklendirilemez mi? gölgelendirilemez mi? herşeyden önemlisi küçültülemez mi?

Yorum

• Forma tasarımları gayet güzel.

Herkesin ortak kanısı, ablemlerin dengeli durmadığı.

Ben, avea yazısına büyük buluyorum
        Pumalardaki kadar olsa daha iyiydi sanki...
        Yoksa bana mı öyle geldi

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          herkes formaların alelacele yetiştirildiği için armaların hizasız yerleştirildiğini sölüyor.Eğer aceleden yapsalardı amblemlerin kimi aşağıda kimi yukarıda kimi sağa kimi sola kaymış olurdu.Ama forma olsun diğer bütün antreman tshirtleri olsun bütün armalar olması gereken yerin altında nerdeyse bele incek Ben bunun aceleden yapıldığını düşünmüyorum.Kulübün hiç mi dikkatini çekmedi acaba da giydirdiler bu ürünleri futbolculara..Ama inşalah yönetim gerçekten olayın farkına varmıştır ve gereken yapılcaktır..Bu kadar transfer yapabildiler bu işin de üstesinden gelcektirler
          Zaten öyle kimi yukarıda kimi aşağıda Bak bunlar düzgün olanları:

Ayrıca TS ambleminin ciddi ciddi geçen senenin Pumalarından kaldığını düşünüyorum.
          Hani değişik bir amblem, yapıştırıyorlardı sadece dikilmeden. Ersun Hocanın üstündeki ona benziyor

Yorum

• Öyle görülüyor ki ablemler yapıştırma...
            Bizimkiler yapıştıramamıştır

Nike'ın dikip göndereceklerini bekleyelim.
            En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 06.07.2008, 13:16.

Yorum

• yattaranın uzerindeki amplem-logo simertik kesin trabzonda yapıstırıyolar amplemleri. ulaa usaklar biraz daha özen gösterin daaa
              En son NuDGeRR tarafından düzenlendi; 06.07.2008, 12:50.

Yorum

• Yapıştırma ablemli formaları sürmezler piyasaya İnşallah.
                Gslilere falan forma hediye edeceğim, söküp atarlar sonra...

Yorum

• Açıkçası bu kadar bozuk ( Kimi gerçekten aşağıda imi gerçekten yukarıda) olması içimi rahatlattı.
                  Acelece yapıldığı besbelli...
                  Kesinlikle düzeltilecektir.
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yattaranın uzerindeki amlem logo simertik kesin trabzonda yapıstırıyolar amplemleri. ulaa usaklar biraz daha özen gösterin daaa
                    Benim de demek istediğim bu
                    Nike sadece ürünü yollamıştır bizimkiler ise üzerine TS - Ülker - Avea logolarını yapıştırmıştır.
                    Yoksa Nike gibi bir firma böyle hatalar yaparak kendini küçük düşürmez

Yorum

• satışa çıkacağı gün belli değil dimi arkadaşlar

Yorum

• mail atanlara geri cevap yazmadılar mı henüz? bizi de bilgilendirseniz?

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike sadece ürünü yollamıştır bizimkiler ise üzerine TS - Ülker - Avea logolarını yapıştırmıştır.
                          Bende bu görüşe katılmak istiyorum herkes bilirki bukadar hata bi anda yapılmaz bu gelen forma bence numune gelmiştir ve üzerinede baskı yapılmıştır Trabzonda yaşayanlar bilirki kulubun forma baskıları yapılan yeri var kesin demiyorum ama burada yanlış yapıldı diye zannediyorum.
                          2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                          Kafalarda 61
                          Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• Şimdi fotoğraflara bakıyorumda dikkatımi çeken şey şu antreman formaları dahil amblemlerin hepsi Trabzonda yapıştırıldığı kanısındayım çünkü herformada bu kadar değişiklik olurmu ayrıca formaları yaklaştırıncada amblem sanki geçen sene pumanın kullandığı çıkartma türündeki amblemi andırıyor sanki...

Şimdi bir yukardaki amblemin konuluşuna bakın birde yattaranın giydiğine !

Songun giydiği antreman formasıda simetrik

2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                            Kafalarda 61
                            Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• halitaydin61 tarafından yazılan

sanırım aynen öyle oluyo

Yorum

• ayrıca bazı iki logo arası mesafe de daha fazla.Bazılarında daha az.
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X