İnş. formalar Songun üstüne giydiği gibi değildir ya da biri bana öyle desin resmen hayalkırıklığı nerede Kappa formalar özledim ben hiç sevmedim beğenmedim bunlarda neymiş..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes formaların alelacele yetiştirildiği için armaların hizasız yerleştirildiğini sölüyor.Eğer aceleden yapsalardı amblemlerin kimi aşağıda kimi yukarıda kimi sağa kimi sola kaymış olurdu.Ama forma olsun diğer bütün antreman tshirtleri olsun bütün armalar olması gereken yerin altında nerdeyse bele incekBen bunun aceleden yapıldığını düşünmüyorum.Kulübün hiç mi dikkatini çekmedi acaba da giydirdiler bu ürünleri futbolculara..Ama inşalah yönetim gerçekten olayın farkına varmıştır ve gereken yapılcaktır..Bu kadar transfer yapabildiler bu işin de üstesinden gelcektirler
Bak bunlar düzgün olanları:
Ayrıca TS ambleminin ciddi ciddi geçen senenin Pumalarından kaldığını düşünüyorum.
Hani değişik bir amblem, yapıştırıyorlardı sadece dikilmeden. Ersun Hocanın üstündeki ona benziyor
Yorum
-
Öyle görülüyor ki ablemler yapıştırma...
Bizimkiler yapıştıramamıştır
Nike'ın dikip göndereceklerini bekleyelim.En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 06.07.2008, 13:16.
Yorum
-
Açıkçası bu kadar bozuk ( Kimi gerçekten aşağıda imi gerçekten yukarıda) olması içimi rahatlattı.
Acelece yapıldığı besbelli...
Kesinlikle düzeltilecektir.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattaranın uzerindeki amlem logo simertikkesin trabzonda yapıstırıyolar amplemleri. ulaa usaklar biraz daha özen gösterin daaa
Nike sadece ürünü yollamıştır bizimkiler ise üzerine TS - Ülker - Avea logolarını yapıştırmıştır.
Yoksa Nike gibi bir firma böyle hatalar yaparak kendini küçük düşürmez
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim de demek istediğim bu
Nike sadece ürünü yollamıştır bizimkiler ise üzerine TS - Ülker - Avea logolarını yapıştırmıştır.
Yoksa Nike gibi bir firma böyle hatalar yaparak kendini küçük düşürmez2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Kafalarda 61
Gönüllerde 7. Şampiyonluk
Yorum
-
Şimdi fotoğraflara bakıyorumda dikkatımi çeken şey şu antreman formaları dahil amblemlerin hepsi Trabzonda yapıştırıldığı kanısındayım çünkü herformada bu kadar değişiklik olurmu ayrıca formaları yaklaştırıncada amblem sanki geçen sene pumanın kullandığı çıkartma türündeki amblemi andırıyor sanki...
Şimdi bir yukardaki amblemin konuluşuna bakın birde yattaranın giydiğine !
Songun giydiği antreman formasıda simetrik
2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Kafalarda 61
Gönüllerde 7. Şampiyonluk
Yorum
-
ayrıca bazı iki logo arası mesafe de daha fazla.Bazılarında daha az.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum