Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ja arkadaslar formalari niye bukadar elestiriyoruz? kardesim renkleri tutumu? Tutu. Baska ne istiyorsunuzki? D&G, Armani, Hugo BOSS giyinipde 3-4 olmakdan Ciplak oynasinlar Sampiyon olsunlar.
    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kimi kandiriyorsunuz siz yaa? yok foto oyleymis.. yok daha basilmamis... cocuk mu var karsinizda forma berbat! cok kotu olmus... formalar hakkinda zaman gecmeden yonetime bildirelim yoksa cok ama cok kotu olur trabzonspor icin... cok pahaliya patlar!
      gelde kafayi yeme..
      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Ne kadar tez canlıyız.
        Bazı arkadaşlar sezon sonu transferler yapılmıyor diye yönetimi eleştiriyorlardı.Başkanın söylediği tarihten 1 hafta sonra başladı diye kızıyorlardı.Küçük bir kısımda Sadri Başkana güvenilmesi gerektiğini söylüyordu.Transfer konusunda tablo ortada.
        Önceki yönetimin silikliğini,iş bilmezliğini baz alıp hemen parlamayalım.
        Formalarımız çok taze.Bu işi bizim kadar bilen,yanlışları görebilen klüpte söz sahibi kişiler var.Biraz sabır...
        Herşey çok daha güzel olacak.

Taraftaki turuncu sevdasını bir türlü anlamıyorum.Bu sene Galatasaray da yaptırdı.Sarı ve Kırmızının karışımı olan bir rengin bizim klübümüzle alakası olmaması lazım.İdman Ocağının renklerini andırıyor diye turuncuya hiç bulaşmasaydık keşke.
        Bordo Mavi dışında yapılacak formanın renginin koyu yeşil olması daha yakışırdı.Karadenizin yeşilliğinden dolayı.Ya da başka bir renk olabilirdi.
        Şimdiki yapılan formalar bizi daha iyi anlatıyor.Klüpteki eski kadrolar bölümündeki resimlerde ilk kuruluş tarihindeki ve sonraki sezonlarda şimdiki dizayn kullanılmış.
        Fenerbahçenin,Galatasarayın,Beşiktaşın çubuklu kullandığı yerde bizim için çubuklu forma klasik olmamalı.Farkımız olup şimdiki dizayndaki formayı klasik formamız olarak kabul etmeliyiz.
        Eski kadrolarda çubuklu kullanıldıysa 67-68-69-70 yıllarında ben bilmiyorum.Elinde fotoğraf olan arkadaşlar buraya koyarsa yanlış biliyorsam öğrenmiş olurum.

Yorum

• forma beklediğim kadar güzel değil.ama bence pumadan daha güzel duruo armanın yamukluğunu saymazsak..kulübe de mail attım..inşallah düzeltirler..
          İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gelde kafayi yeme..
            ya bi adamın üstüne bu kadar gidilirmi yaa yorumun belirtmiş sadece beğenirsiniz beğenmezsiniz ne yazıp yazıp duruyosunuz herkes alıntı yapmış üstelik söyledikleri bana göre doğru böyle yapıpta muhabbeti bozmayalım kalkınmalı kardeşim ben seni anladım boş ver lütfen ortamı bozmayalım

Yorum

• forma benim cok hosuma gitti..
              İnsan ol evlat!

Yorum

• inşallah diğerleri daha güzel olur

Yorum

• forma güzel olmayınca satılmayacak bu adamlar bunu hesap ediyordur heralde.ona göre de forma yapmaları lazım bence büyük ihtimal tepkileri ölçmek için o formayı songa giydirdiler şimdi bunlar tepkilere bakar ona göre bir şey yaparlar logo ve firmanın ambleminin bu biçimsizliğini görmeyecek kadar öküz olamazlar heralde?????
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• olucak abiler ya neden geriyoruz ortamımızı sohbetimizi. ya amacımız hedefimiz bu takıma destek olup sahip cıkmak deilmi ...ya lutfen allah rızası icin tamam eleştirelim ama dozunda olsun ya sıkmayalım birbirimizin canını bitane Ts var.bitane Karadeniz fırtınası var..oda büyük abilerimizin destekleriyle hep aykta kaldı şampiyonluklar yaşadı. bu kadar güzel işlerin düşüncelerin sonunda nike ın iyi iş cıkaracagını düşünüyorum sonunda. ben bu takıma kücük bi katkımın olmasını bilmek sahiplenmek icin 2 forma alıcam.. formamın logosu renkleri dizayn ı kötü de olsa alacagım üzerime giyip halı sahamda iş yerinde onu üstüme giyecegim bu benim görevim...eleştirerek ortamı gererek hicbir savas kazanılmamıştır..eleştirmeyin demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama önce forma modelleri kesinleşmiş bi şekilde basında tanıtılsın ondan sora alın üzerinize bi giyin sonra sabaha kadar nike a yonetime eleştiri mail leri gonderin...hic bişi kesinleşmemişken ortamı germenin luzumu yok.....

Yorum

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya bi adamın üstüne bu kadar gidilirmi yaa yorumun belirtmiş sadece beğenirsiniz beğenmezsiniz ne yazıp yazıp duruyosunuz herkes alıntı yapmış üstelik söyledikleri bana göre doğru böyle yapıpta muhabbeti bozmayalım kalkınmalı kardeşim ben seni anladım boş ver lütfen ortamı bozmayalım
                      arkadasim kimsenin düzgün sekilde görüs belirtmesine karsi degilim, olamamda zaten. fakat bir kac saat önce arma disinda formada hersey mükemmel diyen insan simdi formaya rezalet diyor. buna ne demeli..

İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardes... sen su formaya bir baksana yaa... hersey guzel tamam, renkler mukemmel!!!

ama...

Arma.. nike ile ayni hizada degil!!!! deli olacam yaa! herkes dalga gececek simdi!
                      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Diger 4 tasarim nasil olacak bakalim.
                        Cubuklu formayi gorelim once.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Benim bir hasta Fenerli olan arkadasim bana bugün yeni formayi söylemisti. Dedim daha cikmadi diye. Hayir dedi, Songun üstündeydi dedi. Aston Villa gibi, cok cok güzel dedi. Bencede fena degil. Simetride yamukluk var deniliyor. Belkide yamukluk Songdadir. Cünkü digerlerinde gayet düzgün gözüküyor

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Armamızın, Nike logosu ve AVEA logosonun yeniden düzenlenmesi lazım. AVEA yazısı çok aşağıda ve sola doğru kaymış gibi. Bizim armamız ise çok sağda biraz ufak kalmış, yamuk gibi. Ayrıca Nike logosuyla hiç simetrik değil. Sanırım bu iş Nike'ın değil bizimkilerin işi. Ama renkler harika. Renklere laf atan çarpılır, kafasına taş düşer

Logolar konusunda tek korkum gurbetçilere forma yetiştireceğiz diye Song'un üzerindeki gibi formalara coşkuyu vermiş olmaları. Zira antrenman formalarıda bunlara benzer çıktığı için korkum dahada büyüdü açıkçası. Yapabileceğimiz en sağlıklı şey; öldük, bittik, mahvolduk nidaları atmadan eleştirilerimizi kulübümüze iletmek. Adamlar en ufak eleştirimize kulak asıyorlar. Bunuda elbette dikkate alacaklardır.

tsclub@trabzonspor.org.tr
                            ihbarhatti@trabzonspor.com.tr
                            info@trabzonspor.org.tr
                            taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr
                            pazarlama@trabzonspor.org.tr

Yapmanız gereken iki bilemediniz üç satırla 'formaların renkleri çok güzel olmuş fakat logolar hiç simetrik değil. Lütfen düzeltmenizi rica ediyorum' mealinde bir şeyler yazmak. Emin olun çok etkili olacaktır.

Bu arada eleştireceğiz elbette. Ama yapıcı şekilde. Kimi arkadaşlar çok antipatik şekilde resmen ortalığı velveleye vererek akıllarına ne geliyorsa panik havasında, üslubunda yazıyorlar. Az sakin kafayla yazdıklarını sonradan okurlarsa ne kadar acayip bir manzara oluşturduklarını fark edeceklerdir. Umarım fark edeceklerdir
                            En son My tarafından düzenlendi; 06.07.2008, 06:13.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Bu formaya "berbat" diyenlerin kenarları fırfırlı, ya da üzerinde ışıkları olan, ama güneş enerjisi ile şarj olup pil gerektirmeyen biçimde tasarlanmış forma beklentileri vardı herhalde.

Bence son derece güzel olmuş. Genel olarak simetriyi zaten sevmeyen biri olarak logonun duruşundan da rahatsız olduğum söylenemez. Bir an önce diğer modelleri de görsekte karar versek hangilerinden alacağız diye.

Yorum

• bordo bizim bordo değil
                                avea çok büyük(anlaşma geriği ise elden bişi gelmeyebilir)
                                ingiliz kulüplerinin formalarını andırıyor
                                benim içime sinmedi,inşallah ufak tefek rutuşlarla daha alıcı bir forma ortaya çıkartırlar.
                                a f s abinin formaları süperdi keşke direk onları üretseler
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X