Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar yaptığınız tasarımları burada paylaşmıyorduk. Anlaşılmamış sanırım.
    Nerede paylaşıyoruz? Foruma yeni üye oldum.
    Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Real Sociedad'ın bu sezon giydiği formalar çok şık duruyor;

En son Tayfun tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 13:26.
        .

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nerede paylaşıyoruz? Foruma yeni üye oldum.
            Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...

Tasarımlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION] abi hala nike ı paylaşıyorsun bu kargaşalı dönemde bir bildiğin mi var yoksa nike sevgisi ve tutkusu nedeniylemi bunları paylaşıyorsun valla çok merak ediyorum . nike la devam etmemizi isteyen biri olarak bu paylaşımlar umutlandırıyor beni
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Nike dünyada anlaştığı ülkelerin liglerinin en iyi takımlarına hep ortak forma yapardı bu sene ise bu tasarımları ortak göreceğiz

Yorum

• Abi bildiğin Orduspor olmuş bu

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @a f s abi hala nike ı paylaşıyorsun bu kargaşalı dönemde bir bildiğin mi var yoksa nike sevgisi ve tutkusu nedeniylemi bunları paylaşıyorsun valla çok merak ediyorum . nike la devam etmemizi isteyen biri olarak bu paylaşımlar umutlandırıyor beni
                    Resmi imzalar atılıp KAP'a bildirilmeden dedikodulara güvenmiyorum her an her şey olabilir. Kulüp Trabzonspor olunca sürekli sürprizlerin olması şaşırtıcı değil artık. Anlaşmalar ne durumda bilmiyorum. Başlığa uygun paylaşım yapıyorum sadece. Yarın başka sponsor olursa yine en iyisi ve en güzeli olsun diye çaba sarf edeceğim-edeceğiz.

Adidas ile belli bir aşamaya gelinmişti fakat yeni yönetim nasıl bir yol izliyor bilemiyorum.

Her şeyin hayırlısı
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 09:59.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yeni yönetimdeki eski yöneticilerimiz zamaninda Türkiyeye nike i sokan adamlar
                      bu beni umutlandiriyor
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bence [MENTION=11506]a f s[/MENTION] abiye katılıyorum yeniden forma teklifleri alınacaktır kişisel görüşüm belkide Türkiye pazarına tekrar veya yeni girecek bir firma olacağı kanısındayım.. Eğer bu olmayacaksa da adidas olur diye düşünüyorum çünkü nike şartları belli o standarttan farklı bir taviz vereceğini sanmıyorum..

Muharrem Usta bu konuda gelir getirici kazanç sağlama adına bu yolu izleyecektir.
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION] abi saol cevabın için . evet haklısın burası Trabzon herşey her an olabilir. ama inşallah nike olur
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• BIZE YAPILIRSA KABUL EDERIM

Yorum

• Yönetime yıldızın boyutunu da iletebilirsek çok iyi olur. Malum armaya göre yıldız gozle görülemeyecek kücüklükte.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• eski yönetim adidasla anlasmisti artik adidas olmayacagina göre AFS ABI ÜCÜNCÜ RENG HANGISIYDI ??

COK KISI MERAK EDIYORDUR ..
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X