İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede paylaşıyoruz? Foruma yeni üye oldum.Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...
Tasarımlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
[MENTION=11506]a f s[/MENTION] abi hala nike ı paylaşıyorsun bu kargaşalı dönemde bir bildiğin mi var yoksa nike sevgisi ve tutkusu nedeniylemi bunları paylaşıyorsun valla çok merak ediyorum . nike la devam etmemizi isteyen biri olarak bu paylaşımlar umutlandırıyor beniBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@a f s abi hala nike ı paylaşıyorsun bu kargaşalı dönemde bir bildiğin mi var yoksa nike sevgisi ve tutkusu nedeniylemi bunları paylaşıyorsun valla çok merak ediyorum . nike la devam etmemizi isteyen biri olarak bu paylaşımlar umutlandırıyor beni
Adidas ile belli bir aşamaya gelinmişti fakat yeni yönetim nasıl bir yol izliyor bilemiyorum.
Her şeyin hayırlısıEn son a f s tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 09:59.
Yorum
-
Bence [MENTION=11506]a f s[/MENTION] abiye katılıyorum yeniden forma teklifleri alınacaktır kişisel görüşüm belkide Türkiye pazarına tekrar veya yeni girecek bir firma olacağı kanısındayım.. Eğer bu olmayacaksa da adidas olur diye düşünüyorum çünkü nike şartları belli o standarttan farklı bir taviz vereceğini sanmıyorum..
Muharrem Usta bu konuda gelir getirici kazanç sağlama adına bu yolu izleyecektir.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum