Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adidas konusunda umutluydum şimdi umudum dahada arttı. Yıllardır giydiğimiz sade formalardan sonra Adidas'ın formaları gözümüze güzel gözükecek diye düşünüyorum. Tabi eğer yeni yazılan ve önceki yazılanlar doğruysa (Adidas'ın üst kategorisinden giyeceğimiz yazılmıştı).

Renk tonlarında bir değişim görür müyüz merak ediyorum ? Çubukluda sadece adidasın çizgileri mi beyaz ? yoksa yakada da beyaz var mı ? ama artık olmasa da olur yıllar sonra çubukluda bi beyaz görelimde

Aykırı renk daha önce giydiğimiz bir renk mi ?
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Adidas olursa çook iyi olur

Yorum

• Renkler; Bordo, Mavi ve Siyah

Yorum

• Siyah mı? korktuğum başımıza geldi

inşallah bu siyah'ı 2010-2011'i protestoya falan bağlamazlar.

Yorum

• Bu bilgi kesinmi kesinse Adidas?

Yorum

• Ali Fuat ağabeyin bahsettiği sponsor Adidas mı yoksa Nike mı?

Aklım karışmaya başladı.

Yorum

• [QUOTE=Trapezunt;1920272416]Renkler; Bordo, Mavi ve Siyah[/QUOTE

renktas kesinmi siyah ??? ayrica afs abimiz sanirim siyah degil diye yazmisti ücüncü rengimiz yanilmiyorsam ?? yaniliyorum da olabilir ,sahsen siyah istemem bize daha farkli renk yakisir siyah gargalarin rengi sari iki Istanbul takiminda var yani cok farkli bir renk olmali daima o rengi kulanamamiz gerekiyor ücüncü forma olarak her yil degisiklige gidilmemeli Beyaz ise Beyaz kalmali lavanta rengidir umarim
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ya hu yıllardır beğeneceğimiz formalar çıkıyor Çizgileri güzel olur renkleri dangoz olur. Renkleri güzel olur çizgileri dangoz olur. Forma çıkar 5 yıl aynı şortla devam ederiz. Altı tekir üstü bekir olur Başlarda hiç değilse mavi maviydi şimdi garip bir hal aldı açık mavidin çivitli acayip mat soluk bir maviye döndük.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ben petrol yesilini cok severim.
                    Ya da haki...
                    Turkuaz bunlar bize 3. renk olabilir.
                    Tabii bu 3. renklerin tasarim ve bordo ve mavi ile uyumlari da onemli...
                    Siyah mesela bu acidan avantajli.
                    Bu sene de firsati kacirmadan guzel tasarimli bir seyler yakalamaliyiz...
                    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                    You'll Never Walk Alone...
                    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Trabzonsporumuz, Sivasspor ile oynayacağı müsabakada beyaz forma, mavi şort ve beyaz çorapla mücadele edecek.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• aslında nike ile devam etmek ben de isterim ama bir kaç ay önce burda bi arkadaşımızın yonetıcı bir tanıdığı eger seneye nike giyersek bu formalar olacak demişti o formalarda siyah var çubuklu var ama pek hoş değildi formalar afs abinin farklı çizgi renk fakat ben bunu seçmem sözlerine uyuyor

parçaları birleştiriyorum
                          En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 24.10.2015, 12:20.

Yorum

• Beyaz forma yok edilmelidir.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Sadece formada değil antreman kitlerinde de kullanmadığımız renkler geliyor.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo forma yasaklandı sanırım.. Hadi bugun deplasman ve rakip kırmızı giyecek tahminen ama farklı renklerdeki takımlara karşı bile Hacı kafilesi gibi bembeyaz çıkıyoruz. Allah'tan bugun şort mavi..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X