Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla Nike bence Adidastan daha iyi tasarım yapıyor ama adamlar bize yapmıyordu veya yaptıramıyorduk. Gs 4 sezon Nike giyiyor ilk sezon hariç diğer formalar hep özel tasarım ve elit kategori. Biz 6-7 senedir Nike giyiyoruz ben sadece geçen yıl ki formayı hatırlıyorum eli yüzü düzgün. Adidas bize bjk ve şb gibi davranacakmı bilmiyorum tabi ama bence Nike den ayrılma zamanı gelmişti artık.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bir kaç tane güzel var aralarında

nike-striker-iv-jersey-8.jpg

nike-laser-iii-jersey-1.jpg
      nike-hooped-division-ii-jersey-2.jpg
      nike-hooped-division-ii-jersey-3.jpg

Celtic tarzı bize iyi giderdi
      Ekli dosyalar

Yorum

• Bu seneki formalar berbat.Bu işi yapan kim? 'Nike' o zaman savunacak tarafı yok.Ha renkler zevkler tartışılmaz şu formaları beğenen varsa mutluluklar dilemekten başka söyleyecek şey yok.Bunca sezondur sadece geçen seneki çubuklu forma biraz idare ederdi diğerleri resmen berbattı.

Ha burada adidas yada başkası olsa da değişen bir şey olmayacak bunuda ararız diyenlere de katılmıyor değilim hani bunu da söyleyeyim.Bu firmalara forma yaptıran Türkiye deki diğer takımlara baktığımızda da rezalet forma tasarımları görüyorum yani.Sanki bu dev firmalar Türk ligi takımlarından sipariş geldiğinde küçümseyip işi amatör stajer stilistlerine terzilerine veriyor artık böyle düşünüyorum.Çoğu Avrupalı takımlara yaptıkları formaların stiline kesimlerine bakınca dediğimin şüphe götürmeyeceğini düşünüyorum.
        ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• ADIDAS KATALOĞUNDA VARDI EĞER YÖNETİM İSTERSE BU FORMA BİZİMDİR

Ekli dosyalar

Yorum

• Henüz imzalanan bir anlaşma yok ortada.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike olsun Adidas olsun farketmez, çok geç kalındı, bu saatten sonra özel forma giyme şansımız yok, katalog formalarına hazır olalım şimdiden.

Yorum

• 477857875.jpg

Yorum

• katalog değil seneye formaları özel yaparlar pek ala ancak kategori olarak zaten elit kategoride değiliz. buda kalıp forma giyeceğimiz anlamına geliyor.ama bu seneki nikedan daha iyi olacakları kesin.

Yorum

• Dün Nike firmasından bizim mavi formanın armasız olanını aldım 35 TL'ye. Adamlar resmen alay ediyorlar bence bizle.. Herkesin dediği gibi fanila gibi bir şey resmen. Bu formanın armalı olanına resmen 119 TL. para verdim ben ya.
                    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Ya abi alternatif renk diyip duruyorlar ama bjk çubuklu, siyah ve beyaz formalar giyiniyor sadece ve ikiside takımın ana rengi. Onlar giyebiliyorda biz niye her sene beyaz atlet giymek zorunda kalıyoruz?
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Arkadaşlar,

takımın bu sezon giydiği fakat satışı olmayan kırmızı antreman sweatshirt ismi nedir bilen var mı? yada nike antreman kitlerini bulabileceğim bir web sitesi var ise oradan kendimde araştırabilirim.

yardımlarınız rica..

Yorum

• Bu sezonla alakalı suçun %85~90ını yönetime kalanını Nike a veriyorum. Adamlar artık çok geç forma falan veremeyiz deseler çok büyük saygı duyardım da bu nedir be arkadaş. Kendi markasına hakaret bu formalar. 20 liraya yaptırdığımız alt üst halı saha formamız daha gösterişli duruyor. Dünde gördüm hangi takımındı hatırlamıyorum ama yine beyaz forma beyaz şort beyaz konçlar.. Hacca mı gidiyor maça mı çıkıyor ayırt edemezsiniz. Üzüm üzüme baka baka misali nike yönetimindeki adamlarda bizim deliyle deli olmuşlar birlikte böyle birşeye imza atmışlar resmen.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sezonla alakalı suçun %85~90ını yönetime kalanını Nike a veriyorum. Adamlar artık çok geç forma falan veremeyiz deseler çok büyük saygı duyardım da bu nedir be arkadaş. Kendi markasına hakaret bu formalar. 20 liraya yaptırdığımız alt üst halı saha formamız daha gösterişli duruyor. Dünde gördüm hangi takımındı hatırlamıyorum ama yine beyaz forma beyaz şort beyaz konçlar.. Hacca mı gidiyor maça mı çıkıyor ayırt edemezsiniz. Üzüm üzüme baka baka misali nike yönetimindeki adamlarda bizim deliyle deli olmuşlar birlikte böyle birşeye imza atmışlar resmen.
                            1445270504520.jpg

bizim takım dan bahsediyorsun hehehe hacca gitsinler sorun yok ta artık sahada rakip kaleyi de bir kaç kez tavaf etseler bari diyorum.
                            En son TS FAN tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 20:00.
                            ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH=CONFIG]7531[/ATTACH]

bizim takım dan bahsediyorsun hehehe hacca gitsinler sorun yok ta artık sahada rakip kaleyi de bir kaç kez tavaf etseler bari diyorum.
                              Kasımpaşaydı sanırım yine aynı forma sadece önündeki amblem farklı.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• giydik yine ugursuz formalari

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X