Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 Mart 2013'te şöyle bir deneme yapmıştım. Adidas haberleri dolaşıyor diye paylaşıyım dedim.

bu forma yapılırsa karaborsaya düşer,hatta taklitleri bile kapış kapış satılır..piyasada anında satılır
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Umbro'nun formalarındaki detaylar inanılmaz.
      İngiliz takımlarına yaptıkları formalardan 3-4 tanesine sahibim, dakikalarca incelersiniz formayı o kadar söyleyeyim.
      Keşke yolu Trabzon'a düşse.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yeni sponsor kim olacaksa olsun ama bir an önce olsun, geç kalınırsa bu seneden daha büyük bir rezalet ile karşı karşıya kalırız.

Yorum

• http://www.footyheadline.com/arsenal-training-shirt..2015.html
          5756765785876.jpg

Yorum

• ben adidasa geçersek formalardan cok yapacağı polo yaka tişörtleri merak ediyorum

misal beyaz ya da siyah tişört yapacak ama 3 çizgisi ne renk olacak bence formadan daha güzel durabilir

Yorum

• Under Armour Firmasinin Turkiye'ye gelecegi haberi var,Dogus Holding Araciligiyla gelicekmis.
              Kaynak:HaberTurk
              Totentham'in formasi under armour fakat ben begenmedim
              "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Under Armour Firmasinin Turkiye'ye gelecegi haberi var,Dogus Holding Araciligiyla gelicekmis.

UA şu formanın bordosunu yapsa yeterli benim için
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Under Armour Firmasinin Turkiye'ye gelecegi haberi var,Dogus Holding Araciligiyla gelicekmis.
                  under armour amerikanin 2 numarasi sporda
                  ins. türkiyeye giris yaparsa bizlen yapar
                  böyle bir durumda karli cikacagimizi düsünüyorum
                  dogus holding hangi takima yakin
                  benim bildigim su an 3 ist. takimininda uzun süreli forma sponsorluklari var
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    under armour amerikanin 2 numarasi sporda
                    ins. türkiyeye giris yaparsa bizlen yapar
                    böyle bir durumda karli cikacagimizi düsünüyorum
                    dogus holding hangi takima yakin
                    benim bildigim su an 3 ist. takimininda uzun süreli forma sponsorluklari var
                    Doğuş şikeciler ile bal kaymak.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Doğuş şikeciler ile bal kaymak.
                      ozaman bizimle karli bir is birligi yapmalari zor

belki adidasin bize yaklasmasinin altinda bu vardir
                      oradan sikecilere para akitirsalar adidaslan fesih edip ozaman adidasin türkiyede baska bir büyüge dönmesi daha anlasilir hal alir

gecen seneki asagilayici tavirlarindan sonra bayaga olasi bir durummus gibi duruyor

Ünal Karaman

Yorum

ozaman bizimle karli bir is birligi yapmalari zor

belki adidasin bize yaklasmasinin altinda bu vardir
                        oradan sikecilere para akitirsalar adidaslan fesih edip ozaman adidasin türkiyede baska bir büyüge dönmesi daha anlasilir hal alir

gecen seneki asagilayici tavirlarindan sonra bayaga olasi bir durummus gibi duruyor
                        Olabilir abi serbest piyasa bilirsin bir anda rüzgar tersten esmeye başlayınca rotalar da değişiyor

Yorum

• ozaman bekleyip görelim
                          latin mi

Ünal Karaman

Yorum

• kumas kalitesi olarak UA bir numara, benim bir sürü esyam var o markadan ve hepsi bir birinden kaliteli. Insallah öyle bir girisim olur. Göbekliler biraz mundar olur, ama Kilo vermek icin ayri bir motivasyon olur sanirim
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• UA olmazsa New Balance var fakat forma sponsoru olur mu bilmem.Adamlar Turkiye'ye giris yapmislar,Internet sitesi Turkce olarak mevcut
                              "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

ozaman bekleyip görelim
                                latin mi
                                "latin diyelim
                                gelsin görelim çocuklar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X