İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Umbro'nun formalarındaki detaylar inanılmaz.
İngiliz takımlarına yaptıkları formalardan 3-4 tanesine sahibim, dakikalarca incelersiniz formayı o kadar söyleyeyim.
Keşke yolu Trabzon'a düşse.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
-
Under Armour Firmasinin Turkiye'ye gelecegi haberi var,Dogus Holding Araciligiyla gelicekmis.
Kaynak:HaberTurk
Totentham'in formasi under armour fakat ben begenmedim"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnder Armour Firmasinin Turkiye'ye gelecegi haberi var,Dogus Holding Araciligiyla gelicekmis.
Totentham'in formasi under armour fakat ben begenmedim
UA şu formanın bordosunu yapsa yeterli benim için"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnder Armour Firmasinin Turkiye'ye gelecegi haberi var,Dogus Holding Araciligiyla gelicekmis.
Totentham'in formasi under armour fakat ben begenmedim
ins. türkiyeye giris yaparsa bizlen yapar
böyle bir durumda karli cikacagimizi düsünüyorum
dogus holding hangi takima yakin
benim bildigim su an 3 ist. takimininda uzun süreli forma sponsorluklari var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleunder armour amerikanin 2 numarasi sporda
ins. türkiyeye giris yaparsa bizlen yapar
böyle bir durumda karli cikacagimizi düsünüyorum
dogus holding hangi takima yakin
benim bildigim su an 3 ist. takimininda uzun süreli forma sponsorluklari var"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğuş şikeciler ile bal kaymak.
belki adidasin bize yaklasmasinin altinda bu vardir
oradan sikecilere para akitirsalar adidaslan fesih edip ozaman adidasin türkiyede baska bir büyüge dönmesi daha anlasilir hal alir
gecen seneki asagilayici tavirlarindan sonra bayaga olasi bir durummus gibi duruyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman bizimle karli bir is birligi yapmalari zor
belki adidasin bize yaklasmasinin altinda bu vardir
oradan sikecilere para akitirsalar adidaslan fesih edip ozaman adidasin türkiyede baska bir büyüge dönmesi daha anlasilir hal alir
gecen seneki asagilayici tavirlarindan sonra bayaga olasi bir durummus gibi duruyor"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
kumas kalitesi olarak UA bir numara, benim bir sürü esyam var o markadan ve hepsi bir birinden kaliteli. Insallah öyle bir girisim olur. Göbekliler biraz mundar olur, ama Kilo vermek icin ayri bir motivasyon olur sanirim
Yorum
-
UA olmazsa New Balance var fakat forma sponsoru olur mu bilmem.Adamlar Turkiye'ye giris yapmislar,Internet sitesi Turkce olarak mevcut"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman bekleyip görelim
latin mi
gelsin görelim çocuklar""...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum