Bu kabus ne zaman sona erecek ? Yetmedi mi bu işkence ?
Bu kulüp artık yabancı sermayeye satılsın da rahatlayalım. Bu virüslerden başka türlü kurtuluş yok. Trabzonspor'u arap ya da rus kim alırsa alsın ve kulüp profesyonellerin eline geçsin.
Şu kepazeliğin izahı yok.
TS Club bu sezon çok temiz zarar eder
Beyaz formanın kumaşı kaliteli belli ancak yinede almayı düşünmüyorum. Amblem dışında o formanın Trabzonspor forması olduğunu anlayan var mı?
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Bu kabus ne zaman sona erecek ? Yetmedi mi bu işkence ?
Bu kulüp artık yabancı sermayeye satılsın da rahatlayalım. Bu virüslerden başka türlü kurtuluş yok. Trabzonspor'u arap ya da rus kim alırsa alsın ve kulüp profesyonellerin eline geçsin.
Şu kepazeliğin izahı yok.
TS Club bu sezon çok temiz zarar eder
bende artik sanki bizi takimdan sogutmak icin ugrastiklarindan sühpelenmeye basladim, transferler formalar falan.
Istermisin Istanbula tasinmak icin veya kulübü bir zengine satmak icin olsun hersey.
biraz fantasy ama bu tarz taktikler amerika beybol kulüblerde cok yapildi. önce batiracan sonra satacan veya baska sehire tasinacan.
Ama ne kadar kizsamda böyle birsey yapacaklarina inanmak istemiyorum.
belki güleceksiniz ama benim 2001 den beri her senenin formasi var, bütün formalardan ayakta kalan ve kac yüz kere yikadigim halde ayakta
duran TS CLUB un formasi dir ( turuncusu ).
Hem güzel, ne solma var ne de amblem söküldü. yemin ediyorum ilk aldigim gün gibi.
Simdi madem kriz vardi, acil ts club yaptiramaz miyidi yeni forma?
Cakmasi o kadar cabuk cikiyorda koca kulüb acil bir forma cikaramazmiyidi?
tabii eger Nike ile ipler kopsaydi
damat ile sponsorluk imzalanmış formalara ekleyebilirmisiniz nasıl görünüyo hiç anlamıyom tasarımdan mavi formada çubuk kısmı bordo olsaydı müthiş olurdu
peki abi neden beyaz formadaki armaları diğer formaya basmıyorlar
Bu soruyu cevaplamıştım, kaçırmışsın:
Formalara üretim sırasında arma uygulamak daha kolay. Formaların bitmiş haline arma yapmak nakış veya ısı transferi zor bir işlem. Geçen sezon armalarımız formalar ile birlikte üretilmişti.
Yeni sezon formalarında ise uygulama makinesi, tekniği, kumaş direnci gibi teknik nedenlerden dolayı bu şekilde uygulandı. Beyazın kumaşı kumaş kalitesi olarak diğer formalarımızdan daha kaliteli ( normalde o da mavi gibi katalog da yok ) lazer kesimler de cabası.
Yorum