Nike ile yolları ayırmanın vakti geldi bence, şimdiden gelecek sene için sponsor arayışlarına başlamak lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalara inanmayanlar tarafından iyi laf yemiştim. Ne yazikki formalrımız berbat maviden umudum vardı oda azaldı 120 Tl verilmez
En iyisi yine bu senenin formalarından alacağım ki bu sezon ki formaları da kullanmalıyız kanaatindeyim.En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 22:59.
Yorum
-
Nike mükemmel forma yapiyor.fakat sadece dünya da beş takima.diger geri kalan 355774332 takima ikinci sinif muamelesi goruyor.yani zenciler ve beyazlar diye ikiye ayiriyor.birde adidasa bakin.yanlis bilmiyorsam sivas ve real madridin giydigi forma ve modeller ayni.adidasda ayrimcilik yok...ayni degilse bile ikinci sinif forma üretmiyorNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike mükemmel forma yapiyor.fakat sadece dünya da beş takima.diger geri kalan 355774332 takima ikinci sinif muamelesi goruyor.yani zenciler ve beyazlar diye ikiye ayiriyor.birde adidasa bakin.yanlis bilmiyorsam sivas ve real madridin giydigi forma ve modeller ayni.adidasda ayrimcilik yok...ayni degilse bile ikinci sinif forma üretmiyor
2. si Adidas Sivas, Kayseri gibi takımlara hep aynı formayı veriyor ki katalogları bile sıradan.
Benim önceliğim Nike fakat yollar illa ayrılacaksa Macron veya NB süper ötesi olur.
Yorum
-
Mavi formanın nike amblemi bordo olsa daha güzel durur. bordo-mavi forma güzel ama altına mutlaka beyaz şort kombinasyonu tercih edilmeli. beyaz formaya forma diyemiyorum çünkü çok başarısız ve çok gereksiz bir tercih olmuş. profesyonel stüdyo çekimleri olsa forma kaliteleri daha iyi ortaya çıkar. doğru seçilecek şort ve konç kombinasyonlarıyla formalar göze dahada hoş gelecektir. bu resimlere bakıp da yorum yapmak yanıltıcı olur. beyaz olanı hariç tabii çünkü beyaz olanını şort-konç kombinasyonu bile kurtartmaz. şort ve konçları görmek lazım. mesela beyaz şortun altına zebra desenli bordo-mavi konçlarımız olsa işin rengi çok değişir.
nike'yi hiç bir zaman sevemedim gönlüm her zaman adidas'tan yana. kaldı ki nike'nin bu sezon ki kataloğu ortada. adamların logosundan başka güzel bir yanı yok. forma desenleri berbat ötesi. keşke yönetimimiz bu sezon adidas'ın sunmuş olduğu teklif kabul edilmiş olsaydı. geçen sezon nike ile yaşanan ödeme sorunundan sonra nike'den medet ummak hayalcilik olurdu. kulüp yönetimi bu konuda maalesef çok başarısız.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 23:03.
Yorum
-
Su yaziyi buldum.......
Efsane forma için kollar sıvandı"
Mehmet Terzi, “ Trabzonspor’un efsane sayılan ADİDAS çizgili formayı yaptırmak için bu firma ile görüştük. 2015 – 16 sezonun sahaya bu forma ile çıkacaktık. Bu firmanın yetkilileri Türk liginde başka büyük kulüplerle de çalışıyoruz ve tesis bakımından güçlük çekiyoruz dediler ve bu nedenle ADİDAS ile görüşmemiz geri plana düştü. Bizde NİKE 1995 – 96 yılının formasının örneklerini gönderdik birebir benzerini yapmalarını söyledik. Kendilerinden olumlu cevap aldık.”ifadelerine yer verdi.
Resmen zekamizlan dalga geciyorlar....Gerci Mehmet Terzi istifa etmisdiEn son El_Matador tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 23:01.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike mükemmel forma yapiyor.fakat sadece dünya da beş takima.diger geri kalan 355774332 takima ikinci sinif muamelesi goruyor.yani zenciler ve beyazlar diye ikiye ayiriyor.birde adidasa bakin.yanlis bilmiyorsam sivas ve real madridin giydigi forma ve modeller ayni.adidasda ayrimcilik yok...ayni degilse bile ikinci sinif forma üretmiyor
Kappa,Puma,Macron da öyle.
Örneğin Arsenalin formasını Türkiye'de bu sezon Bursaspor giyecek.
Örneğin. Sivasın 11-12 forması Bayern Münihin 2010 formasıyla eşdeğerdi
Manchester Örneğini verdiğimde yine tepkiler çığ gibiydi. Neymiş O Kadar paraya kim Adidas ile anlaşmazmış. Şortu çirkinmiş ( Şort gerçek bile değildi)
Ayrıca Adidas Manchestere verdiği meblanın 1-2 katı fazlasını kazanır.
Siz MANU nun taraftar kitlesini ve ingiliz holiganlarının ne kadar koyu bir taraftar olduğunu bilmiyorsunuz galiba."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
Öyle rezil bir durum ki renkleri bize en yakın OLAN(!) modeli seçiyoruz, belli
Bu büyüklükteki bir kulübün düşürüldüğü kepazeliğe bakın valla yaİstediğimiz formayı değil ellerindeki formaların bordo maviye en yakın olanını seçiyoruz
Büyük kulüp
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum