Anlaşma geç yapıldı ve özel formalar yetişmeyeceği için bunlar alındı katalogdan.Bu kadar isyan çıkaracak ne var yani.Ofspor formasıymış e olsun bence forma güzel sponsor eklenince daha da güzel olur.Futbolcuların üstünde daha da güzel olur.Kimse forma almak zorunda değil.Bu forumda geçen seneki formalar bile beğenilmediyse bizim taraftara her şey müstehak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüngören'de dandik bir fabrikaya/terziye yaptırsak bundan daha kötü bir sonuç çıkmazdı herhalde.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüngören'de dandik bir fabrikaya/terziye yaptırsak bundan daha kötü bir sonuç çıkmazdı herhalde.
Bize hibe etmis Olcay SaralEn son Oruç tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 17:04.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
-
ben saka sanmistim, gercekten bu formami?
bu forma olayini bu kadar basit mi?
eski kafa iste, benim oynadim kulüpte öyle bi baskanimiz vardi. Formami oynuyor? Cikin oynayin derdi.
ayni eski kafa iste. Sunum dizayin satis yetenegi yok iste.
hayret ya, gecen sene ofsporlular yasadi artik, yeni forma almaya gerek yok. emblemi degistir o kadar/ ona da gerek yok😀
Yorum
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Şimdi birileri çıkıp "kulübe destek olmalıyız, gerçek taraftar lisanslı ürün alır vs." şeklinde savunmaya çalışmasın bu rezilliği. Böyle yaptıkça bunlar işi daha da savsaklıyor nasıl olsa alırız diye. Bu forma özelinde söylüyorum sadece. Konuyu başka yere çekmeyiniz. Bu işte parmağı olan, imzası olan herkesi alkışlıyoruz bayram bayram. Bravo.
Biri şu kulübü satın alsa da tepeden tırnağa bizi saran her türlü yönetimsel amatörlükten kurtulsak.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni transferi Ofspor'a almış olmasınlar?
Şaka şaka...
Başka bordomavi seçenekleri yoktu o yüzden. Formaların 4 tane olmasının nedeni de o.
Milletçe alkışlıyoruz.
Peki bunlarin kullanimi neye göre iki çesit.Taraftar forma Maç forma ?? Yada hangi formada kullanilcak o amblemler?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni transferi Ofspor'a almış olmasınlar?
Şaka şaka...
Başka bordomavi seçenekleri yoktu o yüzden. Formaların 4 tane olmasının nedeni de o.
Milletçe alkışlıyoruz.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat bey..... Bu amblem olayi iki çesit olacak demistiniz.
Peki bunlarin kullanimi neye göre iki çesit.Taraftar forma Maç forma ?? Yada hangi formada kullanilcak o amblemler?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum