Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
beyler gecen seneki cubuklu böyle olsa efsane olurdu sizceBorussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler gecen seneki cubuklu böyle olsa efsane olurdu sizceTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok çubuklu forma görünce aklima Abdulaziz Ayman geliyor [emoji20].. Daha az çubukluyu tercih ederim
Puma yapıyordu o çubukluyu.
Ben şahsen beğeniyordum o formayı.
Ayrıca çubukları daha kalındı geçen sezonki formamıza nazaran.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu forma olsun her sene 2-3 tane alırım. Hele uzun kollu çok daha güzel olmuş."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Santos'un çubuklu forması Nike tarafından önerilmişti kulübe ( kolları düz ) Ne zaman derseniz, geçen sezonki çubuklu satışa çıktığı sıralar.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi formamız bu büyük ihtimal elde durduğu için ve güzel çekim olmadığı için kötü gözüküyordur belkide
çoğu kişi bu formayı istemiyormuydu ?
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Shakhtar'ın forma tercihleri başarılı.
Tanıdık geldi mi?
Shaktar Formaları çok hoşuma gidiyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.